Η Ελένη Ροδά αποκάλυψε τον έρωτά της για τον Αλέκο Αλεξανδράκη… (Video)

Τον έρωτά της για τον Αλέκο Αλεξανδράκη αποκάλυψε η Ελένη Ροδά. Η ηθοποιός μάλιστα είπε πως τελικά τον συνάντησε αλλά δεν συγκινήθηκε. Η κυρία Ροδά αναφέρθηκε επίσης και στις εποχές που έπαιζε πόκα με τη Ρένα Βλαχοπούλου.

«Στην αρχή δεν ήθελα να πω το τραγούδι “Η δουλειά κάνει τους άντρες” και μου λέει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος “σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει θα το πεις”. Συνήθως όταν πεθαίνουμε μας μαθαίνει ο κόσμος. Η φωνή μου άλλαξε και νομίζω ότι τώρα τραγουδάω καλύτερα απ’ ότι παλιά. Η Χαρούλα ήταν πολύ καλή τραγουδίστρια, καλά κάνει και αποσύρεται.

Όταν ήμουν μικρή, στη Λάρισα, και έβλεπα τον Αλέκο Αλεξανδράκη στις ταινίες τον είχα ερωτευτεί. Και ήθελα να πάω στην Αθήνα να γίνω κι εγώ ηθοποιός για να είμαι κοντά του. Συναντηθήκαμε τελικά, αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου.

Έβγαλα λεφτά, αλλά μου τα φάγανε. Πήγαινα να αγοράσω ένα σπίτι που έκανε 300.000 και μου έπαιρναν 1.5 εκατομμύριο. Με τη Ρένα Βλαχοπούλου είχαμε έρθει πολύ κοντά και παίζαμε και χαρτιά. Μαζευόμασταν και κάναμε ένα καρέ, η Βλαχοπούλου, η Δούκισσα και παίζαμε πόκα. Κι έλεγε η Βλαχοπούλου “μάζεψε μ…ή που…να τα χαρτιά σου, όλοι τα βλέπουν”», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ροδά.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=X4uKPU1nig8