Η εκπληκτική μεταμόρφωση άστεγου! (Video-Photos)

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Jose Antonio όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία περιποίησης και μεταμόρφωσής του σε κομμωτήριο στη Μαγιόρκα. Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου γνώριζε τον Jose Antonio από την εποχή που είχε ακόμα δουλειά ως παρκαδόρος, για να βγάζει λίγα λεφτά για το φαγητό του.

Ο 55χρονος άνδρας μπήκε στο κομμωτήριο με γκρίζα αφρόντιστα μαλλιά και βρώμικο τραχύ μούσι, το «τίμημα» στο σώμα του από τα 25 χρόνια που ζει στον δρόμο. Βγήκε όμως στιλάτος χίπστερ, καλοντυμένος και με περιποιημένη κόμη και μούσι.

Η αλλαγή του ήταν τόσο μεγάλη που ο μπάρμαν στο τοπικό μπαρ του σέρβιρε τη μπίρα του χωρίς να τον αναγνωρίσει.

Το βίντεο γυρίστηκε το 2015 αλλά αναρτήθηκε χθες τη νύχτα στη σελίδα του κομμωτηρίου La Salvajeria στο Facebook κι έγινε viral. Ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, ο Jose Antonio βρέθηκε στο περιθώριο της ζωής και άστεγος πάσχοντας από κατάθλιψη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 55χρονος δεν ζει πια στον δρόμο καθώς δέχθηκε την οικονομική βοήθεια μιας εταιρείας, η οποία θέλησε να μην δοθεί δημοσιότητα στην ταυτότητά της. «Δεν ήταν μόνο μια αλλαγή εικόνας. Άλλαξε τη ζωή μου. Αυτό που θέλω τώρα είναι μια κανονική δουλειά» λέει ο ίδιος.