Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 6ης Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 7ης Δεκεμβρίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 33 κλήσεις για βοήθεια, 22 πυρκαγιές , 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 18.00 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σεόχημα μάρκας CHEVROLET σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στην οδό Θερμοπυλών στο Τσέρι.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.39. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του. Τα αίτια της πυρκαγιά θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 01.06 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά δίκυκλο όχημα μάρκας Kymco στην οδό Πάφου στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.35. Το δίκυκλο βρισκόταν ακινητοποιημένο στην στη είσοδο 2όροφης πολυκατοικίας. Από την δίκυκλο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Ζημιές επίσης υπέστη και η πολυκατοικία στο χώρο του κλιμακοστασίου.

Λόγω των καπνών και των θερμών αερίων επηρεάστηκαν διαμερίσματα και χρειάστηκε να γίνει προληπτική εκκένωση των ενοίκων. Επίσης από την πυρκαγιά τους καπνούς και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε αποθήκη εφαπτόμενου περίπτερου με ζημιές στο περιεχόμενο της. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.