Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

• Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 7ηςΑυγούστου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 8ης Αυγούστου 2018 ανταποκρίθηκε σε 42 κλήσεις για βοήθεια ,17 πυρκαγιές ,23 ειδικές εξυπηρετήσειςκαι 2 ψευδείς κλήσεις.

• Στις 12.29 χθες λήφθηκε κλήση για διάσωση δύο ατόμων μετά από πτώση τετράτροχης μηχανής, σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων στην περιοχή ¨Κακοσκάλι¨ στον Ακάμα.

Ανταποκρίθηκε ο  Πυροσβεστικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς με ομάδα και όχημα διάσωσης. Η μηχανή παρέκλινε της πορείας της και κατέπεσε σε χαράδρα 5 μέτρων από τον δρόμο. Το ένα άτομο (γυναίκα) κατάφερε από μόνη της να σκαρφαλώσει στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια, ενώ το άλλο άτομο (άντρας) κατέπεσε πιο κάτω περίπου 30 μέτρα από τον δρόμο κοντά στη βραχώδη παραλία.

Έγινε χρήση σχοινιών διάσωσης από την ομάδα διάσωσης για να προσεγγιστεί ο τραυματίας και αφού του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία ασθενοφόρων τοποθετήθηκε σε φορείο διάσωσης. Στην συνέχεια μετά από υποδείξεις της Λιμενικής Αστυνομίας τον παράλαβε ιδιωτικό σκάφος όπου αφού τοποθετήθηκε σε σκάφος της Λιμενικής έγινε μεταφορά του στο αλιευτικό καταφύγιο στο Λατσί, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Check Also

Λεμεσός: H YKAN συνέλαβε 3 πρόσωπα και κατάσχεσε 2 κιλά κάνναβη

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντόπισε και κατάσχεσε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό. Σχετικά, μέλη της ΥΚΑΝ …

Παλουριώτισσα: Έριξε πυροβολισμό στον αέρα έξω από καφετέρια… συνελήφθη 53χρονος

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 53χρονος, ο οποίος φέρεται να έριξε πυροβολισμό στον αέρα, με …