Η δράση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας – Πυρκαγιές σε 2 οχήματα

Η δράση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας – Πυρκαγιές σε 2 οχήματα

• Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 11ης Μαΐου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 12ης Μαΐου 2020 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια ,17 πυρκαγιές και 6 ειδικές εξυπηρετήσεις.

• Η ώρα 12.25 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μικρό λεωφορείο ιδιωτικής εταιρείας μάρκας Ford το οποίο που βρισκόταν σε κίνηση στον δρόμο στην οδό Ονησίλλου στην Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Σταθμό Λάρνακας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12.35. Από την πυρκαγιά το όχημα που δεν μετέφερε επιβάτες υπέστη ζημιές στο χώρο της μηχανής μόνον. Τα αίτια της πυρκαγιάς εκ πρώτης όψεως οφείλονται σε μηχανική ή ηλεκτρική βλάβη.

• Η ώρα 05.43 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Renault Κangoo το οποίο βρισκόταν στην περιοχή Αμαθούντος βόρεια της εκκλησίας Αγίας Βαρβάρας σε ύψωμα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το  Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.05.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.