Η δίκη των δύο για εκμετάλευση ανηλίκων αναβλήθηκε για τις 4 Ιουνίου

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου αναβλήθηκε για τις 4 Ιουνίου η διαδικασία για την υπόθεση της παρενόχλησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, για την οποία κατηγορούμενοι είναι οι Νίκος Νικολάου 35 χρόνων από την Ορόκλινη και Κωνσταντίνος Λευκαρίτης 57 χρόνων επιχειρηματίας από τη Λάρνακα.

Ο πρώτος κατηγορούμενος Νίκος Νικολάου, κατά τη σημερινή διαδικασία στο Κακουργιοδικείο, το οποίο συνεδρίασε στη Λάρνακα, ανέφερε ότι ο δικηγόρος του αποσύρθηκε και ζήτησε χρόνο μέχρι να επιστρέψει από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται, ο νέος του δικηγόρος. Ως εκ τούτου ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Νικόλαος Σάντης όρισε ως νέα ημερομηνία, την ερχόμενη Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 09.00 το πρωί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η διαδικασία για τις 4 Ιουνίου.

Ζήτησε μάλιστα από τον κατηγορούμενο να μεταφέρει στο δικηγόρο του ότι στην επόμενη δικάσιμο θα πρέπει να είναι έτοιμος για ακρόαση της υπόθεσης σε περίπτωση που οι δύο δεν παραδεχθούν ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Ο Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Ανδρέας Αριστείδου δεν έφερε ένσταση στην αναβολή και ζήτησε όπως οι δύο κατηγορούμενοι παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την επόμενη δικάσιμο, αίτημα που έγινε αποδεκτό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Νικολάου αντιμετωπίζει συνολικά 21 κατηγορίες μεταξύ των οποίων συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, διαφθορά νεαρής γυναίκας, παροχή βοήθειας για διάπραξη αδικήματος, απαγωγή, βιασμό, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, επίθεση με σκοπό την κλοπή, ληστεία και εκμετάλλευση πόρνων και αποζείν από κέρδη πορνείας.

Ο Κωνσταντίνος Λευκαρίτης αντιμετωπίζει 9 κατηγορίες μεταξύ των οποίων συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και διαφθορά νεαρής γυναίκας.