Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το θάνατο της Οδύσσειας Ιακώβου

Σε ανακοίνωση της, η Αστυνομία, σχετικά με το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα όπου έχασε τη ζωή της η Οδύσσεια Ιακώβου, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Σχετικά με το πρόσφατο εργατικό ατύχημα, το οποίο επέφερε τον θάνατο στην Οδύσσεια Ιακώβου, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου ενώ το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας διερευνά αδικήματα που εμπίπτουν στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων του για την ασφάλεια και υγεία στον χώρο εργασίας.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε στενή και αδιάληπτη συνεργασία με τους λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας. Στη σκηνή διενεργήθηκε αυτοψία από ιατροδικαστή ενώ τη σκηνή επισκέφθηκε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας και λήφθηκε αριθμός καταθέσεων και άλλο μαρτυρικό υλικό.
Αναμένονται η ιατροδικαστική έκθεση καθώς επίσης και η έκθεση του Λειτουργού του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας έτσι ώστε ο φάκελος της υπόθεσης να προωθηθεί στη Νομική Υπηρεσία για τα περαιτέρω.

Η Αστυνομία επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο της εκλιπούσας και να διαβεβαιώσει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.”