Η Αστυνομία διέψευσε το θέμα απαγωγής παιδιού -Σενάρια επιστημονικής φαντασίας κάποιων ΜΜΕ

Η Αστυνομία δηλώνει ότι δεν υπήρξε θέμα απαγωγής οποιουδήποτε παιδιού οικογένειας Βρετανών, που διέμεναν σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά.

«Χθες έγινε ένα παράπονο, κάποιος ισχυρισμός από ενοίκους του συγκεκριμένου ξενοδοχείου ότι πιθανόν κάποιος προτίθετο να απαγάγει παιδιά. Η Αστυνομία προέβη στις απαραίτητες εξετάσεις για διερεύνηση του ισχυρισμού, λήφθηκαν καταθέσεις και από τις έρευνες δεν προέκυψε απολύτως τίποτε»

Η Αστυνομία σχολίασε το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Evening Telegraph» σύμφωνα με το οποίο οικογένεια από την περιοχή Dundee, που διέμενε στο ξενοδοχείο «Αναστασία» στον Πρωταρά, κατήγγειλε ότι ένας άνδρας από χώρα της Ανατολικής Ευρώπης, προσπάθησε να απαγάγει μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, μια ομάδα 18 ατόμων με μικρά παιδιά, ταξίδεψαν στην Κύπρο και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο στον Πρωταρά για το γάμο γνωστού τους ζευγαριού.

Η εφημερίδα ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με την καταγγελία μελών της ομάδας των Βρετανών, ένα άτομο προσπάθησε να παρασύρει δύο μικρά αγόρια σε ένα αυτοκίνητο pick up που βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο.

Πολλά ηλεκτρονικά ΜΜΕ στη Κύπρο, έσπευσαν βέβαια να δημοσιεύσουν το θέμα προκαλώντας μεγάλο σάλο και όπως ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, όλα αυτά είναι “σενάρια επιστημονικής φαντασίας”.