Η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά στον Λάκη Γαβαλά: «Δεν κοιτάει τα χάλια του;» (Video)

Μεγάλος είναι ο ντόρος που ξέσπασε μετά την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US με μαλλιά ράστα και… φουστανέλα. Ο γνωστός κομμωτής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα σχόλια που δέχθηκε από την κριτική επιτροπή και τόνισε πως η φούστα που φορούσε στο σόου δεν ήταν φουστανέλα αλλά μια φούστα από γνωστό πολυκατάστημα και επέμεινε πώς το τραγούδι δεν ήταν παραδοσιακό.

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» αναφέρθηκε σε αυτή την εμφάνιση και στάθηκε περισσότερο στο hairlook του Τρύφωνα Σαμαρά, επισημαίνοντας πώς ο hair stylist Στέφανος Βασιλάκης αντέγραψε ένα παλιό concept που είχε δημιουργήσει ξανά σε παλαιότερη επίδειξη μόδας του Λάκη Γαβαλά. Φυσικά ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν το άφησε ασχολίαστο.

«Αυτά τα μαλλιά τα έχει κάνει η Αντελίνα Τζολί. Οπότε ο κύριος Λάκης από κάπου κάνει τις αντιγραφές του. Μήπως ο κύριος Γαβαλάς τσαντίστηκε που δεν πρόλαβε να τα κάνει αυτός; Τον έχουμε δει με τόσα μαλλιά, ήμαρτον ας μας δείξει το αληθινό του μαλλί. Δεν κοιτάει τα χάλια του; Αυτό έχω να πω τίποτε άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: