Η απάντηση της Σάκκαρη για το αν είναι ζευγάρι με τον Τσιτσιπά…

H Mαρία Σάκκαρη διαγράφει παράλληλα με το Στέφανο Τσιτσιπά τη δική της πορεία στο τένις και τα δυο παιδιά συχνά αγωνίζονται στα ίδια πρωταθλήματα και περνούν χρόνο μαζί. Εδώ και αρκετό καιρό, κυκλοφορεί η φήμη ότι μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο, κάτι που συνηθίζεται άλλωστε στον κύκλο τους: Οι συναθλητές τους Elina Svitolina και ο Gael Monfils καθώς και η Kristina Milanedovic και ο Dominic Thiem επισημοποίησαν τις σχέσεις τους. Τι συμβαίνει όμως με τη Μαρία και το Στέφανο;

Σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε η Σάκκαρη σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Λονδίνο είπε: “Όχι, δεν είμαστε μαζί. Είμαστε καλοί φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. “Ξέρω τον Στέφανο από πολύ παλιά. Μπορούσες να διακρίνεις πως θα γίνει πολύ καλός από την ηλικία των 15-16”.

Η αλήθεια είναι πως τα δυο παιδιά πράγματι γνωρίζονται από πάρα πολύ παλιά και οικογενειακώς, αφού και των δυο οι μητέρες υπήρξαν μεγάλες τενίστριες. Η Αγγελική Κανελλοπούλου έφτασε στο Νο. 43 της WTA, ενώ η Julia Apostoli υπήρξε Νο. 1 στα junior. Στις αρχές της χρονιάς ο Στέφανος και η Μαρία έπαιξαν μαζί στο Hopman Cup, φέρνοντας πολύ καλά αποτελέσματα, σε μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό τένις. Για αυτή της την εμπειρία η Σάκκαρη δήλωσε: “Ήταν η καλύτερη εμπειρία μου μέχρι στιγμής. Έπαιξα με τη Serena (Williams) και τον Roger (Federer). Ειδικά με τον Roger ήταν ιδιαίτερο, επειδή δεν ξέρω αν θα έχω άλλη ευκαιρία. Είναι λυπηρό που το Hopman Cup δε θα ξαναγίνει”.