Η Ανόρθωση κατηγορεί την Ομόνοια για αθέτηση συμφωνηθέντων

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση, για το θέμα που προκλήθηκε με τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια, υποστηρίζει ότι η τελευταία αθέτησε τα συμφωνηθέντα και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισε να μην παραλάβει  εισιτήρια για προπώληση καθώς πλέον τίθεται θέμα ηθικής και αξιοπρέπειας για το Σωματείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου επιθυμεί να απολογηθείς στον κόσμο της ομάδας που δεν κατέστη δυνατόν να πάρει εισιτήρια και να γίνει προπώληση για το παιχνίδι.

Αναφέρεται συγκεκριμένα, για λόγους διαφάνειας, όπως τονίζεται:

– Υπήρξε συμφωνία στην αστυνομική σύσκεψη της Πέμπτης όπως μας παραδοθούν συνολικά 1,400.

– Την Παρασκευή η Ομόνοια αθέτησε τα συμφωνηθέντα και αρνήθηκε να μας παραδώσει τα εισιτήρια παρότι προσωπικό του Σωματείου μας ήταν στα γραφεία της Ομόνοιας στις 9:00πμ όπως είχε συμφωνηθεί.

– Τα 1,400 εισιτήρια ήταν ουσιαστικά πρόταση της Ομόνοιας την οποία και τελικώς αποδεχτήκαμε κάνοντας συμβιβασμό παρότι αρχικά είχαμε ζητήσει το 16% της χωρητικότητας του ΓΣΠ και εν συνεχεία 2,500 εισιτήρια.

– Ψευδώς η Ομόνοια αναφέρει σε δική της ανακοίνωση ότι εμείς δεσμευτήκαμε να παραχωρήσουμε όλη την Βόρεια κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

– Νιώθουμε ενοχλημένοι από την στάση της επίσημης Ομόνοιας καθώς καθ’ όλην την διάρκεια της Παρασκευής δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσουμε μαζί τους και ούτε καν απάντησαν στις επιστολές μας.

– Η απάντηση τους αργά το απόγευμα της Παρασκευής ήταν άνευ ουσίας καθώς θέλουν το θέμα να το χειριστεί η ΚΟΠ πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαμε να παραλάβουμε εισιτήρια για να μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε την προπώληση όπως πάντα ανά το παγκύπριο δίνοντας και τον απαραίτητο χρόνο στους κατόχους καρτών διαρκείας.

Για τους φίλους που θα ήθελαν να παρευρεθούν στο παιγνίδι να πούμε ότι θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο ΓΣΠ την ημέρα του αγώνα.