Η Αντζελίνα Τζολί εξηγεί γιατί παράτησε την καριέρα της και… εξαφανίστηκε

Η Αντζελίνα Τζολί παραδέχτηκε ότι το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, την ανάγκασε να αλλάξει τα επαγγελματικά της σχέδια, παρατώντας ουσιαστικά την καριέρα της στη σκηνοθεσία.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια είχε εστιάσει περισσότερο στην σκηνοθεσία παρά στην υποκριτική, αναγνώρισε τώρα ότι η αλλαγή στην προσωπική της ζωή «μια αλλαγή στην οικογενειακή μου κατάσταση», όπως χαρακτηριστικά είπε η ίδια την οδήγησε να επικεντρωθεί σε «μικρότερες δουλειές».

Γιατί απείχε από την σκηνοθεσία
«Λατρεύω την σκηνοθεσία, αλλά είχα μια αλλαγή στην οικογενειακή μου κατάσταση που δεν μου επέτρεψε να σκηνοθετήσω για μερικά χρόνια» δήλωσε σε συνέντευξή της η Αντζελίνα Τζολί στο Entertainment Weekly με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του θρίλερ της «Those Who Wish Me Dead». «Χρειάστηκε να κάνω μικρότερες δουλειές και να είμαι σπίτι περισσότερο. Αυτή είναι πραγματικά η αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί – που παντρεύτηκαν το 2014 μετά από 9 χρόνια σχέσης – έχουν έξι παιδιά – τα 12χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, την 14χρονη Σιλό, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ και τον 19χρονο Μάντοξ. Το ζευγάρι βρίσκεται πλέον στη μέση του πιο ακριβού και πικρόχολου διαζυγίου στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Πώς είναι μια «τυπική μέρα«» της Αντζελίνας Τζολί με τα παιδιά της
Η Αντζελίνα Τζολί πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στην βρετανική Vogue, και μίλησε για το πώς μοιάζει μια «τυπική μέρα» για την οικογένειά της. «Δεν ήμουν ποτέ καλή στο να κάθομαι ακίνητη. Παρόλο που ήθελα πάντα να έχω πολλά παιδιά και να είμαι μητέρα, με φανταζόμουν περισσότερο σαν την Τζέιν Γκούνταλ, να ταξιδεύω στην μέση της ζούγκλας σε κάποιο μέρος του κόσμου» είπε η ηθοποιός. «Δεν το φανταζόμουν ποτέ με την παραδοσιακή έννοια. Νιώθω ότι μου λείπουν όλες εκείνες οι δεξιότητες για να είμαι μια παραδοσιακή μαμά στο σπίτι».

Και συνέχισε: «Τα καταφέρνω γιατί τα παιδιά μου είναι πολύ ανθεκτικά και με βοηθούν, αλλά δεν είμαι καθόλου καλή. «Τα λατρεύω. Νιώθω ότι είμαστε σαν ομάδα. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά αγαπάς και προσπαθείς και ακόμη κι αν κάψεις τα αυγά, αυτό δεν έχει σημασία στο τέλος».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αντζελίνα Τζολί είπε ότι «της αρέσει να έχει μωρά, αλλά λατρεύει να κάθεται τα βράδια και να μιλάει με τα παιδιά της. Γιορτάζει όλα τα στάδια της μητρότητας, σημειώνοντας ωστόσο πως προτιμά τα εφηβικά χρόνια. «Μου αρέσουν τα μεγαλύτερα παιδιά. Μου αρέσει να κάνω παρέα μαζί τους».