Η Αντζελίνα Τζολί είναι ερωτευμένη με γνωστή ηθοποιό;

Η Αντζελίνα Τζολί έχει δηλώσει από την αρχή της καριέρας της ότι είναι αμφιφυλόφιλη και έχει παραδεχτεί ότι στο παρελθόν έχει συνάψει αρκετές φορές ερωτικές σχέσεις με γυναίκες.

Το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό, οι φήμες φουντώνουν ολοένα και περισσότερο ότι η Τζολί μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ, συμμετέχει πιο ενεργά στη LGBTQ κοινότητα και βγαίνει ραντεβού με γυναίκες, προσπαθώντας όμως να διατηρήσει όσο μπορεί την ιδιωτικότητά της.

Η ιστορία όμως έχει δείξει ότι τίποτα δεν μένει κρυφό, ειδικά όταν άτομα του στενού σου περιβάλλοντος μιλάνε πολύ. Μια πηγή από το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού δήλωσε στο micky.com ότι η Τζολί δεν θέλει να ξέρει ο κόσμος τι κάνει στο κρεβάτι της, ωστόσο αν διαρρεύσει το παραμικρό είναι έτοιμη να το αντιμετωπίσει καθώς η οικογένειά της γνωρίζει και όλοι συναινούν στην ευτυχία της.

Μια άλλη «φίλη» της 45χρονης Αντζελίνας μάλιστα ανέφερε ότι αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένη με μια γνωστή ηθοποιό με την οποία συναντηθήκε στα κεντρικά γραφεία της Disney.

Check Also

Καφετζόπουλος προς δημοσιογράφους: «Αν δεν ήσασταν εμβολιασμένοι, θα σας πέταγα έξω αυτή τη στιγμή»

Οι κάμερες των δημοσιογράφων συνάντησαν τον Αντώνη Καφετζόπουλο, προκειμένου να σχολιάσει τα νέα μέτρα για …

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Πότε δουλεύουν αυτοί οι ινφλουένσερς;

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με …