Η ανακύκλωση των ηθοποιών στις κυπριακές σειρές!

Κάθε χρόνο γίνονται προσπάθειες από την κυπριακή τηλεόραση με διάφορες σειρές . Άλλες επιτυχημένες και άλλες για τα σκουπίδια. Η προσπάθεια όμως μετρά.

Αυτό που βλέπουμε όμως τα τελευταία χρόνια και μας κίνησε την περιέργεια να το ψάξουμε πιο πολύ είναι η ανακύκλωση των περισσότερων ηθοποιών στις σειρές.

Έχουμε και λέμε. Δεν υπάρχει σειρά στον Αντένα που να μην παίζει η Μαριάννα Σάντη και ο Γιώργος Μουσκοβίας .( Φέτος άφησε το επάγγελμα του ηθοποιού και ασχολείται με την συγγραφεί σειράς ) που και αυτή θα προβληθεί από τον Αντ1.
Στην αντίπερα όχθη στο Σίγμα εδώ θα δεις είτε το θες είτε όχι κάποιους μόνιμους ηθοποιούς. Φανή Σωκράτους – Σοφοκλή Κασκαούνια – Πανίκο Πιλάλη και Νιόβη Σπυριδάκη.

Στο Μεγάλο κανάλι βλέπουμε την επικράτηση της Χριστιάνας Αρτεμίου με την δική της παρέα . Πήρε φέτος τους μισούς ηθοποιούς της πάλε ποτέ επιτυχημένης σειράς Αιγια Φούξια και εντάσσει στο τηλεοπτικό της σχήμα για πρώτη φορά σε κωμωδία την Ανδρούλα Ηρακλέους .

Από την άλλη κάνει επιστροφή στην τηλεόραση ο Λώρης Λοιζίδης και πάλιν στον Αντ1 με τους άλλους σχεδόν μισούς ηθοποιούς της Αίγιας .

Και ερωτώ . Δεν υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί στην Κύπρο; Πιστεύουν οι καναλάρχες και διευθυντές των σταθμών και προγραμμάτων όταν ο κόσμος βλέπει μόνιμα σχεδόν τους ίδιους ηθοποιούς ,απλά σε διαφορετικούς ρόλους ότι έχουν κάνει την διαφορά ;

Υ.Γ. Η αναφορά μου σε κάποιους ηθοποιούς δεν σημαίνει ότι δεν είναι αξιόλογοι.

Του Αντώνη Ελευθεριάδη