Η αναδιοργάνωση της Κύπρου θα γίνει πραγματικότητα

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, σε μήνυμά του με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους 2014, ανέφερε ότι με ορόσημο τη φιλοπατρία και με πίστη στα αποθέματα δυνάμεων του κυπριακού λαού, το όραμα για αναδιοργάνωση της χώρας μας από την Κυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη θα γίνει πραγματικότητα.

«Τα φετινά Χριστούγεννα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, έχουμε όλοι ανάγκη από ένα χαρμόσυνο μήνυμα για ένα φωτεινότερο μέλλον για τα παιδιά μας και για την Κύπρο μας. Αν αναλογιστεί κανείς τις μεγάλες προσπάθειες που δρομολογήθηκαν από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, σε όλους τους τομείς της κυπριακής Πολιτείας και της κοινωνίας μας, ενάντια στις αντιξοότητες που απειλούν τον τόπο μας, η γέννηση του Κυρίου πρέπει να μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, συνειδητοποιώντας ότι η ελπίδα δεν έχει σβήσει», αναφέρει ο Υπουργός.

Σημειώνει επίσης ότι «οι δυνάμεις ασφάλειας της χώρας μας εργάζονται άοκνα, διαμηνύοντας στους πολίτες ότι μπορούν να εμπιστεύονται το κράτος για τη διασφάλιση της προστασίας τους».

«Με σύμμαχο την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και με συνοδηγό το αίσθημα της ευθύνης προς τον πολυβασανισμένο μας τόπο, σας εύχομαι ολόψυχα κουράγιο, πίστη, χαρά και ευλογία στα σπίτια και τις οικογένειές σας» καταλήγει στο μήνυμά του ο Υπουργός.