Η αμύθητη περιουσία του Καρλ Λάγκερφεντ, τα αγόρια του, η γάτα και οι 7 μνηστήρες

Ο Καρλ Λάγκερφελντ, ο τιτάνας των οίκων Chanel και Fendi, το μόνο πράγμα που είχε στο μυαλό του ήταν να δημιουργεί αισθητική και φινέτσα στη ζωή. Ο θάνατός του όμως τον Φεβρουάριο του 2019, εκτός από το μεγάλο κενό που άφησε στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, άφησε και πολλούς μνηστήρες να διεκδικούν την αμύθητη περιουσία του η οποία εκτιμάται στα 178 εκατ. λίρες ενώ πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι η πραγματική της αξία ανέρχεται κοντά στα 400 εκατ. λίρες.

Οι διεκδικητές πολλοί! Μια στρατιά από αρσενικά μοντέλα -τα οποία αποκαλούνταν τα αγόρια του Kaiser-, πρώην υπάλληλοί του, ο νεαρός βαφτισιμιός του, και φυσικά η γάτα του. Μάλιστα για το βαφτιστήρι του λέγεται ότι ο Γερμανός μόδιστρος του είχε μεγάλη αδυναμία.

Την ίδια ώρα, ο άνθρωπος που θα μπορούσε να ρίξει φως στη «σκοτεινή υπόθεση» της διαθήκης είναι ο λογιστής του ο οποίος μετράει τα 87 έτη και έχει αποσυρθεί από το σκηνικό.

Οπότε ποιοι θα πάρουν όλα τα λεφτά; Και πόσο αλήθεια είναι άραγε οι φήμες ότι η γάτα του η περίφημη Choupette θα κληρονομήσει όλο το χαρτί;

Αυτοί είναι οι τυχεροί 7 που διεκδικούν μέρος της αμύθητης περιουσίας του Καρλ Λάγκερφελντ

Περιστασιακός μποξέρ, περίεργος άνθρωπος που έγινε μοντέλο, σωματοφύλακας, σοφέρ. Έμεινε στο πλευρό του σχεδιαστή για δύο δεκαετίες. Τα γαλλικά ΜΜΕ τον χαρακτηρίζουν ως τον απόλυτο κληρονόμο καθώς έμεινε μαζί τους και ήταν το δεξί του χέρι μέχρι το τέλος.

Το μοντέλο από τη Γαλλία τον είχε σαν γιο του. Τον συνάντησε για πρώτη φορά το 2008 σε ηλικία 19 ετών και από τότε έγινε το αγαπημένο του μοντέλο. Τόσο μεγάλη ήταν η αγάπη του για εκείνον που του είχε φτιάξει είχε μια τηλεομοιοτυπία του σκαλισμένη από βελγική σοκολάτα.

Μοντέλο από την Αγγλία. Από την πρώτη φορά που τον συνάντησε το 2009 έγινε από τα αγαπημένα του μοντέλα. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες του σχεδιαστή.

Ίσως από τις ελάχιστες γυναίκες και μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού που υπάρχουν στη λίστα με τα εκλεκτά πρόσωπα του Λάγκερφελντ. Η Παριζιάνα Parisian Caroline Lebar είναι ένα από πρόσωπα που για περισσότερα από 30 χρόνια ήταν στο πλευρό του. Το κορίτσι για όλες τις δουλειές. Από δημόσιες σχέσεις μέχρι πρώτη κυρία του οίκου μόδας.

Η οικιακή βοηθός που έγινε η νταντά της γάτα τους. Η γυναίκα που διαχειρίζεται τους λογαριασμούς της Choupette στα social media account και ζει μαζί της στο Παρίσι. Η Francoise Cacote και η Choupette έχουν στήσει διαδικτυακά μια κερδοφόρα επιχείρηση από χορηγίες, διαφημίσεις,φωτογραφήσεις και άλλα με τα έσοδα να ξεπερνούν τις 2.5 εκατ. Λίρες. Ο Καρλ είχε τρελή αδυναμία στη γάτα του για την οποία έλεγε πως είναι το επίκεντρο του κόσμου του. «Είναι κάτι σαν την Γκρέτα Γκάρμπο. Είναι ο τρόπος που κινείται, που παίζει. Δεν μπορείς να την ξεχάσεις. Είναι έμπνευση για κομψότητα». Προς τιμήν της η Chanel είχε δημιουργήσει το χρώμα «Choupette blue» το οποίο χρησιμοποίησε σε τσάντες.

Το μοντέλο από το Μισούρι των ΗΠΑ ήταν αυτό που έκανε τη γυγμή φωτογράφηση για την καμπάνια Abercrombie & Fitch shoot. Ο σχεδιαστής από το 2003 τον πήρε στην ομάδα των μοντέλων του και έγινε ένας από τους εκλεκτούς του. Είναι παντρεμένος με την Nicole, κόρη του διάσημου τενίστα Nick Bollettieri και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους. Τον Hudson και τον Jameson. Ο Brad είναι ένα από τα πιο διάσημα, ακριβοπληρωμένα και περιζήτητα μοντέλα του πλανήτη.

Hudson Kroenig, ετών 12

Ο γιος του Brad και βαφτισιμιός του Καρλ. O μικρός από νωρίς ρίχτηκε στην πασαρέλα σε επίδειξη της Chanel με τον νονό του να τον αποκαλεί «μικρό πρίγκιπα». Μάλιστα για τη συμμετοχή του σε εκείνη την επίδειξη μόδας τον είχε ανταμείψει με το ποσό του 1 εκατ. λιρών.