Η Αλληλεγγύη ζητά την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης εκποίησης του αεροπλάνου “Ερμής”

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης, Γιάννης Σελινόπουλος, δήλωσε σήμερα ότι «η υπόθεση της εκποίησης του αεροπλάνου “Έρμης” της Αστυνομίας, συνιστά κατά τα φαινόμενα ακόμη ένα τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο».

«Όταν επί διακυβέρνησης Χριστόφια, ένα καλό αεροσκάφος, το οποίο μπορούσε να ανταποκριθεί με ασφάλεια σε ανάγκες έρευνας και διάσωσης, εκποιείται από το κράτος κοντά στις εκατό χιλιάδες ευρώ, και ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ μεταπωλείται από αυτόν που το αγόρασε σε πολλαπλάσια τιμή, κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, δύο ενδεχόμενα συμβαίνουν:

α)΄Η οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας δεν ήξεραν πώς να κάνουν τη δουλειά τους, και στέρησαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ από τα δημόσια ταμεία.

β) ΄Η η διάφορα των οκτακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ γέμισε περισσότερα από ένα πορτοφόλια» τόνισε ο Εκπρόσωπος της Αλληλεγγύης.

«Σε κάθε περίπτωση, η Αλληλεγγύη ζητά την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, χαιρετίζει την διενέργεια των ποινικών ανακρίσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένει το πόρισμα» καταλήγει η ανακοίνωση της Αλληλεγγύης.