Η αλήθεια “πονάει” για την οικογένεια Χριστόφια και για τους συντρόφους….

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας,  παρέλαβε μία Κύπρο με πλεόνασμα εκατομμυρίων ευρώ και στα 5 χρόνια της διακυβέρνησης του κατάφερε να τη φαλιρίσει με πολλά δισεκατομμύρια ευρώ ζημιές….

Αγανακτισμένοι οι πολίτες με τη χθεσινή “παράσταση” Χριστόφια στην ερευνητική επιτροπή.. Μετά την πρώτη “μπηχτή” προς τον πρόεδρο της ερευνητικής επιτροπης κ. Πική ότι θα δώσει τη διαβέβαιωση του όπως την έδωσε και ίδιος, μετά τα “παράπονα” του γιατι να καταθέσει πριν από τον Α. Ορφανίδη, άρχισαν οι απαιτήσεις…. “Δεν είμαι ο οποιοσδήποτε μάρτυρας” …

Ήθελε να διαβάσει για την γραπτή δήλωση του και να απαντήσει γραπρώς στις ερωτήσεις της ερευνητικής επιτροπής….  Επεισοδιακή,  με διαλείμματα και κατόπιν αποχώρηση Χριστόφια…. άφησε όμως τους νομικούς του σύμβουλους  να “καθαρίσουν” με την επιτροπή…. Ο ίδιος πήγε στη δημοσιογραφική εστία για να δώσει διάσκεψη τύπου, διαβάζοντας απλά τη δήλωση που είχε ετοιμάσει για την ερευνητική επιτροπή και χωρίς να δεχτεί καμία ερώτηση από τους παρευρισκόμενους  δημοσιογράφους…..

Όπως φαίνεται ο Χριστόφιας και η παρέα του δεν έχουν ακόμη καταλάβει η δεν θέλουν να το δεχτούν ότι είναι πλέον ισότιμος πολίτης της κυπριακής δημοκρατίας  όπως είμαστε όλοι και ότι ο κυπριακός λαός τον έστειλε από τη 1η Μαρτίου στο σπίτι του απαλλαγμένος πλέον  από τη παρουσία του…

Τώρα ο υιός Χριστόφια, τι τα θέλει και προσπαθεί μέσω facebook να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ;

Άκουσον… άκουσον.. τι γράφει ο υιός Χριστόφια: “Στο ίδιο έργο θεατές… Η δημοκρατία σας τελειώνει εκεί που αρχίζουν οι σχεδιασμοί σας… Αιδώς αργείοι….” Και τα παλαμάκια… έπεφταν βροχή….

Τελικά “απον αντρέπεται… ο κόσμος εν δικός του”….

Πρέπει να δεχόμαστε την αλήθεια σύντροφοι, όσο πικρή κι’ αν είναι και όχι απλά να βαράμε παλαμάκια…..

Capture