Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία – Ο Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης για 180 εκατ.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα έξι χρόνια θα είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, αφού οι Ισπανοί ήρθαν σε συμφωνία με την Μονακό για την αγορά του παίκτη έναντι 180 εκατομμυρίων ευρώ.

Οπως αναφέρει η Marca, η Ρεάλ ήρθε σε συμφωνία με την Μονακό για την απόκτηση του νεαρού Γάλλου επιθετικού έναντι 160 εκατομμυρίων ενώ ακόμη 20 θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των Μονεγάσκων, μέσω μπόνους από την πρώτη σεζόν του παίκτη.

Κάποια άλλα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως το αρχικό ποσό συμφωνίας είναι στα 150 εκατομμύρια, με το μπόνους να ανεβαίνει στα 30 εκατομμύρια, ωστόσο αυτό φαίνεται πως έχει μικρή σημασία.

Ο 18χρονος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο έξι ετών με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Μόλις πέσουν οι υπογραφές, ο Εμπαπέ θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας αυτήν του Πολ Πογκμπά πέρυσι, η οποία άγγιξε τα 105 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Εμπαπέ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο όλων των μεγάλων ομάδων φέτος, όμως φαίνεται ότι η Ρεάλ είναι αυτή τελικά που κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» τόσο της Μονακό όσο και του ποδοσφαιριστή.