Η Αθήνα επιμένει για την έκδοση Ντίνου Μιχαηλίδη – Η Βουλή τους “έκοψε” το εισιτήριο

Από έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες της Λαιμητόμος, η κυβέρνηση της Ελλάδος και ειδικότερα το υπουργείο δικαιοσύνης και το νομικό τμήμα, ζητά με οποιοδήποτε τρόπο την έκδοση του Ντίνου Μιχαηλίδη και του υιού του Μιχάλη στις ελληνικές αρχές .

Έτσι θα μπορέσει η ελληνική δικαιοσύνη να ξετυλίξει το κουβάρι του νήματος και να ανακαλύψει για τις μίζες που παίχτηκαν με τον τότε υπουργό άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο.

Το σύνταγμα μας δεν επέτρεπε  την έκδοση υπηκόου της κυπριακής δημοκρατίας για αδικήματα που έγιναν πριν από το 2005. Η τροποποίηση όμως του συντάγματος την οποία ψήφισε ψες η Βουλή τους έλυσε τα χέρια και αναμένεται σύντομα η έκδοση τους. Φυσικά στις 18 του μήνα θα αποφασίσει το δικαστήριο και η απόφαση για την άμεση έκδοση του, εφάπτεται στο Δικαστή.

Οι Ντίνος και Μιχάλης Μιχαηλίδης, στηρίζονται από μία πλειάδα έγκριτων δικηγόρων, όπως Ευστάθιος Ευσταθίου, Αλέκος Ευαγγέλου και άλλους 4 νομικούς.

Άντε και δεν ψηφιζόταν χθες ο νόμος και τα κατάφερναν οι δικηγόροι του  να μην τους εκδώσουν στην Ελλάδα. Τι θα πετύχαινε όμως από τη στιγμή που δεν θα μπορεί  να ταξιδέψει σε καμία χώρα του κόσμου διότι θα συλληφθεί και αυτός και ο γιος του;

Αφού είστε αθώοι όπως δηλώνετε τότε γιατί δεν παρουσιάζεστε στο δικαστήριο της Ελλάδος και να τελειώνει το θέμα;

Τώρα όμως αφού η Βουλή σας “έκοψε” το εισητήριο, δεν μπορείτε να μην ταξιδέψετε μέχρι την Αθήνα….