Η ΑΕΛ αποκλείστηκε από την Austria Wien

Εκτός της συνέχειας του Europa League έμεινε η ΑΕΛ στον  σημερινο επαναληπτικο αγώνα στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» .

Το 0-0 του πρώτου αγώνα δημιούργησε πολύ καλές προοπτικές για πρόκριση, δυστυχώς όμως η ομάδα μας αποκλείστηκε μετά το αποψινό 2-1 υπέρ της Αούστριας Βιέννης.

Η παρουσία της ΑΕΛ και στους δύο αγώνες άξιζε για καλύτερο συνολικό απολογισμό. Σήμερα στον επαναληπτικό δημιουργήθηκαν δύσκολες συνθήκες πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, όμως κατέβαλε την προσπάθεια της για το καλύτερο.

Η ΑΕΛ υποχρεώθηκε να συνεχίσει και με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Αϊρόσα στο 27ο λεπτό όταν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των Αυστριακών που αξιοποίησε (1-0) ο Holzhauser.

Ούτε όμως τα σε βάρος της δεδομένα στάθηκαν εμπόδιο στην προσπάθεια για την ανατροπή.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ισοφάρισαν στο 60ο λεπτό με τον Aldair και κυνήγησαν το γκολ της πρόκρισης μέχρι και το τελευταίο λεπτό και πριν διαμορφωθεί το 2-1 για την Αούστρια στο 90+1 με τον Felipe Pires.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν το έκτο για την ΑΕΛ στη φετινή διοργάνωση και σε αυτή τη διαδρομή πανηγύρισε τέσσερις νίκες, έφερε μια ισοπαλία και ηττήθηκε μια φορά.

Πέτυχε 14 τέρματα και δέχτηκε 3.