Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Ζενίτ απόψε στην Αγία Πετρούπολη

Δύσκολο το έργο της ΑΕΛ απόψε  ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Η αποστολή της ΑΕΛ θα προσπαθήσει  για το καλύτερο.

Ο κύκλος της προετοιμασίας της Κυπριακής ομάδας ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον σημερινό αγώνα και συγκεκριμένα στο στάδιο Petrovskiy.

Μετά το νικηφόρο 1-0 της Λάρνακας η ΑΕΛ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

«Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και μεγάλη συγκέντρωση. Η Ζενίτ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και η νίκη μας χωρίς να δεχθούμε γκολ ήταν πολύ σημαντική και μας έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση», δήλωσε στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ Ιβάιλο Πέτεφ.

Η Ζενίτ προέρχεται από το εκτός έδρας νικηφόρο 4-0 επί της Άρσεναλ Τούλα για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Ρωσίας.

Ο σημερινός αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 (Cytavision) και θα το διαιτητεύσει ο Ρουμάνος Alexandru Dan Tudor (διεθνής από το 2001) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Aurel Onita (διεθνής από το 2004) και Octavian Sovre (διεθνής από το 2005). Τέταρτος διαιτητής ο Radu Marian Petrescu.

Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Εσθονός Ainar Leppänen και παρατηρητής διαιτησίας ο Σέρβος Miroslav Radoman.