Η ΑΕΛ αναχωρεί σήμερα για την Αγία Πετρούπολη

Ενόψει του αγώνα με την Ζενίτ για τον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσιάμπιονς Λιγκ η ΑΕΛ αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για την Αγία Πετρούπολη

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, η ομάδα της Λεμεσού έχοντας στις αποσκευές της το 1-0 του πρώτου αγώνα έχει στόχο να ολοκληρώσει τη μεγάλη έκπληξη και να προκριθεί στα πλει οφ του Τσιάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή της ΑΕΛ αναχωρεί με απευθείας πτήση της Aeroflot για την Αγία Πετρούπολη από το αεροδρόμιο Λάρνακα στη 13:05 και φτάνει στη ρωσική μεγαλούπολη στις 18:40.

Στις 21:00 το βράδυ τοπική ώρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση σε βοηθητικό γήπεδο στο Αθλητικό Κέντρο Πετρόφσκι, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το κυρίως γήπεδο.

Τη Τρίτη (05/08) η ΑΕΛ θα προπονηθεί στο κυρίως γήπεδο του Πετρόφσκι στις 20:00 τοπική ώρα και στις 19:15 θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ιβάηλο Πέτεφ.

Η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει από την Αγία Πετρούπολη στις 09:05 το πρωί της Πέμπτης(07/08) για Κύπρο και θα φτάσει στη Λάρνακα στις 12:00 το μεσημέρι.

Η ενημέρωση στα ΜΜΕ θα γίνεται μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ και με δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης που θα ακολουθήσουν την αποστολή.

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και ο αναπληρωτής Πρόεδρος Χρύσης Σοφοκλέους θα υποδεχθούν την αποστολή τη Δευτέρα το απόγευμα στην Αγία Πετρούπολη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΕΛ

Μιχάλης Χαραλάμπους – Αντιπρόεδρος
Πλουτής Αβραάμ – Γενικός Διευθυντής
Ρούι Τζούνιορ – Τεχνικός Διευθυντής
Μιχάλης Κυριάκου – Λειτουργός Ποδοσφαιρικού Τμήματος
Ιβάηλο Πέτεφ- Προπονητής
Μάριος Νεοφύτου – Βοηθός Προπονητής
Νίκος Κωνσταντινίδης- Προπονητής Τερματοφυλάκων
Ρόκο Περότα – Προπ.Φυσικής Κατάστασης
Βαλεντίν Βέλικοφ – Αθλητίατρος

Φυσιοθεραπευτές:

Μιχάλης Ξενοφώντος
Γιώργος Επιφανίου
Ιωακείμ Παπαμιλτιάδους
Δημήτρης Νεοφύτου

Ποδοσφαιριστές:

Μάριος Νικολάου
Καρίμ Φεγκρούζ
Φρανσίσκο Ρομέρο
Καρλίτος Σοάρες
Λουτσιάνο Μπεμπέ
Γιοάν Εσπάνια
Ντιαλό Γκουιντιελεγιέ
Τιάγκο Ντανιελζίνιο
Ρικάρντο Καντού
Λούκας Γκικίεβιτς
Αντριάν Σαρντινέρο
Μάρκο Ταγκπατζούμι
Εντμάρ Λασέρντα
Βαλεντίνος Σιέλης
Γιώργος Ελευθερίου
Καρλίτος Μιγκέλ
Τζοσουά Νατό
Λουίς Ζεζίνιο
Ντιέγκο Μπαρσέλος
Αντρέας Σταύρου
Λέαντρος Λίλλης
Αντρέας Κυριάκου
Ευάγγελος Γεωργίου

Φροντιστές:
Μιχάλης Κλαδάς
Ανδρέας Κακουλής
Κριστιάν Μαρτίνεζ

Ρουμάνοι διαιτητές
———————

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, τον εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΛ με την Ζενίτ θα διαιτητεύσει ο Ρουμάνος Alexandru Dan Tudor (διεθνής από το 2001) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Aurel Onita (διεθνής από το 2004) και Octavian Sovre (διεθνής από το 2005). Τέταρτος διαιτητής ο Radu Marian Petrescu. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Εσθονός Ainar Leppänen.