Η ΑΕΚ και επισήμως στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League

Η ΑΕΚ Λάρνακας θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και όχι από το δεύτερο, λόγω της κατάκτησης του Europa League από τη Σεβίλλη η οποία, κερδίζει αυτόματα θέση στους ομίλους του Champions League.

Η ΚΟΠ, με εγκύκλιο της στις Ομοσπονδίες μέλη της, η UEFA ανακοίνωσε τις τελικές λίστες συμμετοχής στις διοργανώσεις του Champions και του Europa League.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΑΕΚ αρχίζει τις υποχρεώσεις της στις 30 Ιουλίου, πολύ πιο αργά από τον Απόλλωνα και την Ομόνοια που αρχίζουν από τις 2 Ιουλίου, στον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η εκπρόσωπος στο Champions League Πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ αρχίζει από το δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης στις 14/15 Ιουλίου.

ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Ομόνοια θα μάθουν τους πρώτους τους αντιπάλους στην κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Απόλλων και Ομόνοια θα μάθουν τον πρώτο τους αντίπαλο αλλά και την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στο δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, με την ευχή ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το πρώτο εμπόδιο.

Η ΑΕΚ θα μάθει τον πρώτο της αντίπαλο στις 17 Ιουλίου.