Η αδικημένη,η εκπομπή και η Θεα… όταν τα λεφτα υπήρχαν!

Γράφει η Κάλια Δραγατάκη

Σας ταξιδεύω σε μια περίοδο όπου η trash tv ζούσε τις δόξες της και τα reality έδιναν και έπερναν,μεταξύ μας τώρα μόνο έπερναν όπως κάνει κάθε reality που σέβεται το κανάλι του…

Απο τους ”ταλαιπωριμένους” τηλεοπτικούς δέκτες  μας λοιπόν την τηλεοπτική σεζόν 2007-2008 έκπεμψε και το   “Tv Stars, παρουσιάστε” που παρουσίαζε η απόλυτη Μπέττυ Μαγγίρα, με κριτική επιτροπή τα δυκτιωμένα “στανταράκια” της τότε εποχής,Ναταλία Γερμανού,  Ηλίας Ψινάκης,  Κώστας Σπυρόπουλος και την καυστική Ντέπυ Γκολεμά. .

Αυτοί που πίστεψαν πως έχουν το πακέτο δηλαδή ταλέντο στην παρουσίαση, καλή αρθρωση και όρεξη για δουλειά πίστεψαν επίσης πως θα τους δωθεί και η ευκαιρία να γνωρίσουν τους σωστούς ανθρώπους που θα τους καθοθηγούσαν στο χώρο γιαυτό και δήλωσαν συμμετοχή!!!

Νικήτρια του παιχνιδιού βγαίνει η Λίνα Μαρίλη-που ειναι η Λίνα ΟΕΟ- που αργότερα τα εχωσε και στο σύστημα!

αλλά εκπομπή παίρνει η Έλλενα Παπαβασιλείου…( ΟΕΟ και εδω)

%ce%ba

To reality θεωρήθηκε αποτυχία και το τηλεοπτικο κοινό δεν το στήριξε,παρόλα αυτά δεν θα ξεχάσουμε -την γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες- παρουσιάστρια του πιο κάτω βίντεο που πέρασε από το πλατο του ALPHA. Είχε πάει αποφασισμένη για να μείνει αλλά…την εφαγε και αυτην το σύστημα.

Όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου κάπου στην Ελλάδα 8 χρόνια πριν όταν οι τηλεοπτικές άδειες “υπήρχαν” όπως και τα λεφτά άλλωστε!

Απολαύστε!