Η αδελφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη,κάνει ντεμπούτο στο χώρο της μόδας

Eίναι η μικρότερη της οικογένειας, η τελευταία στη σειρά από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας Παπακαλιάτη. Μεγαλωμένη στο Ηράκλειο της Κρήτης, αποδεικνύεται εξπέρ στα μαθηματικά και σε ηλικία 18 ετών μεταναστεύει στο Λονδίνο για να σπουδάσει, αρχικά, Μαθηματικά στο King College και αργότερα Χρηματοοικονομικά στο Imperial: «Μέχρι τη στιγμή που βρέθηκα στο Λονδίνο δεν με ενδιέφερε καθόλου η μόδα, ούτε ανήκω σε εκείνες που το σχέδιο μόδας συγκαταλεγόταν στα παιδικά τους όνειρα.

Μεγαλωμένη σε μια οικογένεια που είναι φουλ στα αγόρια έγινα κι εγώ αγοροκόριτσο», λέει χαμογελώντας. Το Λονδίνο, μία από τις μητροπόλεις της μόδας, αποδεικνύεται ωστόσο ιδανικό για να εμπνεύσει ακόμη μία γυναίκα που μέχρι τότε γυρνούσε επιδεικτικά την πλάτη στις επιδείξεις μόδας και τις τάσεις που αυτές επιβάλλουν. Η Νάρα αρχίζει να παρακολουθεί εκπομπές μόδας, να αγοράζει περιοδικά που αναφέρονται σ’ αυτή και να αντιμετωπίζει τα trends σαν μια ευχάριστη ενασχόληση. Με το που επιστρέφει στην Ελλάδα ούτε που διανοείται να ασχοληθεί με το γραφείο του πατέρα της , γνωστού tour operator στην Κρήτη: «Δύο από τα τέσσερα αδέλφια ασχολούνται με την οικογενειακή μας επιχείρηση και πιστεύω πως είναι αρκετά. Αλλωστε, και ο πατέρας μας θεωρούσε ότι είναι ρίσκο να βρεθούμε και οι τέσσερις στην ίδια δουλειά. Ετσι, ήρθα στην Αθήνα και αξιοποιώντας τα πτυχία μου έπιασα δουλειά σε τράπεζα».

1147_XRISTOFOROS_PAPAKALIATIS_ME_TIN_ADELFI_TOY_572013

Τα νέα δεδομένα που μπήκαν στη ζωή της δεν ενθουσίασαν μόνο την ίδια, αλλά ολόκληρη την οικογένεια Παπακαλιάτη. Ο πατέρας της, ο Χριστόφορος και τα υπόλοιπα αδέλφια της παραβρέθηκαν μάλιστα πριν από λίγες ημέρες στην αποφοίτησή της, ενθουσιάστηκαν με τη δουλειά της και τη χειροκρότησαν με πάθος. Τώρα, η Νάρα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.