Ηταν θύμα bullying στο σχολείο πεισμάτωσε και… έγινε αγνώριστος! (Video)

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», θα σκέφτηκε ο Charles D’Angelo, που μεγάλωσε στο St. Louis των ΗΠΑ και από μικρός αντιμετώπιζε πρόβλημα με το βάρος του και ήταν θύμα bullying.

Στα 16 του είχε ύψος 1,93 και ζύγιζε 163 κιλά, κάτι που του προκαλούσε πολλαπλά προβλήματα στο σχολείο.

Οι συμμαθητές του συχνά τον κορόιδευαν για το βάρος του με αποτέλεσμα να πληγώνουν την αυτοπεποίθηση του. Επιπλέον είχε τον φόβο ότι θα μπορούσε να μείνει ακόμα και τυφλός από διαβήτη τύπου 2 και είχε ταλαιπωρηθεί τακτικά για το βάρος του.

Έτσι το 2003, στην ηλικία των 17 ετών αποφάσισε να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής και να μελετήσει βιβλία ψυχολογίας και αυτοβοήθειας. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε 2 χρόνια να χάσει πάνω 72 κιλά και στη συνέχεια να αρχίσει να γυμνάζεται εντατικά.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί, με το που μπήκε στο κολέγιο ίδρυσε το πρόγραμμα απώλειας βάρους D’Angelo με τις βασικές αρχές που βοήθησαν τον ίδιο να μεταμορφωθεί.

Πλέον έχει πελάτες από όλο τον κόσμο και μάλιστα μερικούς από αυτούς είναι γνωστοί ηθοποιοί και πολιτικοί και έχει γράψει 2 βιβλία που γίνανε best seller στον τομέα τους.

Δείτε το βίντεο: