ΗΠΑ: 34χρονη έμαθε ότι ο αγαπημένος της θείος που την υιοθέτησε… σκότωσε την μητέρα της!

Σοκ προκαλεί η ιστορία που έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπή «20/20» του ABC News με πρωταγωνίστρια την Χέδερ Ρόμπινσον, η οποία ανακάλυψε πως ο αγαπημένος της θείος ήταν αυτός που είχε σκοτώσει την βιολογική της μητέρα.

Η 34χρονη, μίλησε στην εκπομπή για την ημέρα του 2000 που έπεσε σαν… βόμβα στο σπίτι της, η είδηση πως ο αδελφός του πατέρα της είχε συλληφθεί ως ύποπτος για δολοφονίες, μεταξύ των οποίων και αυτή γυναίκα που την έφερε στην ζωή.

«Όταν άκουσα οτι ο Τζον συνελήφθη, θυμάμαι την μητέρα μου (σ.σ που την είχε υιοθετήσει) να τρέχει πάνω-κάτω στο σπίτι πανικοβλημένοι και να λέει: “Πως μπόρεσε να μας το κάνει αυτό. Όλοι θα πάμε στην φυλακή. Είναι τρομερό. Οι ζωές μας τελείωσαν», είπε η Χέδερ.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν άρχισε να ξετυλίγεται το… κουβάρι των πρώτων χρόνων της ζωής της 34χρονης, το κανονικό όνομα της οποίας ήταν Τίφανι Στέισι.

Το 1985 τόσο η μητέρα της, Λίσα Στέισι, όσο και η μικρή Τίφανι που μόλις είχε γεννηθεί, είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι. Την πρώτη που που εκείνη την περίοδο ήταν μόλις 19 ετών αποδείχθηκε πως την σκότωσε ο Τζον Ρόμπινσον, ο οποίος όμως αποφάσισε να χαρίσει την ζωή στο βρέφος.

Το πήρε λοιπόν και το πούλησε με πλαστά χαρτιά στον αδελφό του, Ντον ο οποίος της άλλαξε το όνομα σε Χέδερ Ρόμπινσον και άρχισε να ζει μία φυσιολογική ζωή, αποκαλύπτοντάς της μετά από χρόνια οτι είναι υιοθετημένη.

Στο πρώτο δικαστήριο που έγινε το 2003 ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για τρεις δολοφονίες και του επιβλήθηκε θανατική ποινή, ενώ στην δεύτερη δίκη που έγινε το 2005 αποκάλυψε άλλους πέντε φόνους.

Πλέον είναι σε σειρά αναμονής για να εκτελεστεί η θανατική ποινή του.

Η Χέδερ όμως ψάχνει στοιχεία για την μητέρα της, τόσο για το που μπορεί να είναι κρυμμένο το άψυχο σώμα της, όσο και το ποια ήταν τα 19 χρόνια που πρόλαβε να ζήσει πριν πέσει στα χέρια του δολοφόνου της.