ΗΠΑ: 32χρονη καθηγήτρια Ανατομίας έκανε σεξ… με μαθήτρια της!

Στη σύλληψη μιας 32χρονης καθηγήτριας Ανατομίας προχώρησαν οι αρχές στο Τέξας για σεξουαλικές επαφές που είχε με μια 18χρονη μαθήτριά της.

Η σχέση της Λέισι Τζο Κάνιγχαμ με την μαθήτριά της στο σχολείο Woodlands Christian Academy ξεκίνησε με μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα τον περασμένο Αύγουστο, σύμφωνα με την The Houston Chronicle.

Το επόμενο βήμα ήταν οι δύο γυναίκες να συναντηθούν για καφέ, να πάνε σε μια εκκλησία μαζί και τελικά να περάσουν το βράδυ στο διαμερίσμα της Κάνιγχαμ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα της δικογραφίας, το ζευγάρι είχε περισσότερες από 20 σεξουαλικές επαφές πριν η μαθήτρια να ενημερώσει για την υπόθεση την μητέρα της, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι της 32χρονης καθηγήτριας στις 14 Δεκεμβρίου, εκείνη παραδέχθηκε ότι κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι με την μαθήτριά της αλλά υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε ποτέ κάποια φυσική επαφή».

Η καθηγήτρια είπε, επίσης, ότι ήταν η μαθήτρια που της ζήτησε πρώτη να κοιμηθεί στο διαμέρισμά της.

Η Κάνιγχαμ η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της απρεπούς σχέσης ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητή, αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων.