ΗΠΑ: 24χρονη δασκάλα έκανε σεξ 5 φορές με 14χρονο μαθητή!

Την σεξουαλική της επαφή με έναν 14χρονο στο Ιλινόις ομολόγησε πρώην εκπαιδευτικός που εργαζόταν στο σχολείο που φοιτούσε ο ανήλικος.

Η 24χρονη Αλίσα Γκούσταφσον παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ τουλάχιστον πέντε φορές με τον 14χρονο αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2019 όταν και προσελήφθη στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η Γκούσταφσον πλησίασε τον 14χρονο μέσω των social media στέλνοντας του φωτογραφίες της είτε με μαγιό είτε με εσώρουχα σε Facebook Messenger και Snapchat.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τις φωτογραφίες είδε η μητέρα του 14χρονου η οποία αντιλήφθηκε τότε ότι είχε δει την 24χρονη στο σπίτι της αλλά είχε την εντύπωση ότι ήταν μαθήτρια.

Οι κατηγορίες σε βάρος της Γκούσταφσον απαγγέλθηκαν τον Νοέμβριο του 2019. Επειδή, όμως, ομολόγησε τις πράξεις της οι δικαστές απέσυραν από το κατηγορητήριο την κακουργηματική πράξη της σεξουαλικής επίθεσης.

Ο δικηγόρος της 24χρονης αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ζητήσει η πελάτισσά του να εκτίσει την ποινή που θα της επιβληθεί με κοινωνική εργασία.

Η εισαγγελία ωστόσο επιμένει η Γκούσταφσον να εκτίσει την ποινή της στη φυλακή. Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας η μέγιστη ποινή για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου είναι 15 έτη.