ΗΠΑ: 18χρονη μαθήτρια που απολαμβάνει να κάνει πορνό..!

Την εργασία της στη βιομηχανία του πορνό υπερασπίζεται μία 18χρονη από την Καλιφόρνια, όταν το τολμηρό προφίλ της δημοσιεύτηκε σε σχολική εφημερίδα.

Η τελειόφοιτη του Λυκείου Μπεαρ Κριν της Καλιφόρνια, Cailtin Fink, μιλώντας στο CBS13, υπερασπίστηκε το αμφιλεγόμενο άρθρο τονίζοντας ότι η καριέρα που επιδιώκει στην πορνογραφία δεν είναι θέμα «ταμπού».

Το άρθρο σχετικά με τη δραστηριότητα της 18χρονης μαθήτριας έχει τίτλο «Ριψοκίνδυνες δουλειές: Ξεκινώντας καριέρα στη βιομηχανία του ενήλικου θεάματος», δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή.

«Οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία ενήλικου θεάματος δεν είναι αντικείμενα, είναι άνθρωποι, έχουν αισθήματα, έχουν στόχους, έχουν κίνητρα» υποστήριξε η 18χρονη.

Η 18χρονη έφυγε από το σπίτι της στην Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και αποφάσισε να στραφεί στο πορνό. Άρχισε να πουλάει γυμνές φωτογραφίες της και κερδίζει 475 δολάρια την ώρα.

«Όταν άρχισα να πουλάω, ήταν απλώς χρήματα, αλλά μετά μου άρεσε η προσοχή που κέρδιζα. Μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη. Το απολάμβανα γιατί με έκανε να αισθάνομαι όμορφα με τον εαυτό μου» τόνισε η μαθήτρια, η οποία σύντομα προσέλαβε ατζέντη για να συμμετέχει σε επαγγελματικές σκηνές στο Pornhub.

Η πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση πορνό ακυρώθηκε και από τότε δεν έχει κερδίσει τίποτα. Έπιασε και δεύτερη δουλειά, πλένει πιάτα για να μαζέψει χρήματα αλλά δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει την καριέρα στο θέαμα πορνό.