ΗΠΑ: 16 χρόνια φυλάκιση σε 32χρονη που κακοποιούσε σεξουαλικά τον σύντροφο της ενώ πέθαινε..

Σε 16 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μία γυναίκα από τη Βιρτζίνια η οποία μαγνητοσκόπησε τον εαυτό της να γελά και να κακοποιεί σεξουαλικά τον σύντροφό της ενώ εκείνος πέθαινε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η 32χρονη Μέγκαν Αν Γουόλτχολ, καταδικάστηκε να εκτίσει την ποινή της από το δικαστήριο της Κομητείας Στάφορντ. Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι η Γουόλτχολ κάλεσε την Άμεσο Βοήθεια στις 15 Ιουλίου 2019 να αναφέρει ότι ο σύντροφός της Μπράντον Ντάι δεν είχε ανταποκρινόταν. Ο Ντάι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μέρι Ουάσινγκτον όπου πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης, σύμφωνα την τοπική εφημερίδα Roanoke Times.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ναρκωτικά, σύνεργα αλλά και ένα βίντεο από το σπίτι στο Στάφορντ, Το υλικό το είχε μαγνητοσκοπήσει η Γουόλτχολ ενώ ο φίλος της ψυχορραγούσε από την υπερβολική δόση, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Η Γουόλτχολ καταγραφόταν να γελά ενώ τον κακοποιούσε σεξουαλικά, και μετά περίμενε 45 λεπτά προτού καλέσει την Άμεσο Βοήθεια. Ο συνήγορός της υποστήριξε ότι ήταν και εκείνη από την επήρεια εκείνη τη στιγμή και έκανε το βίντεο ώστε να το δείξει μετά στον Ντάι ώστε να τον πείσει να σταματήσει τη χρήση ουσιών.

“Ήταν λάθος και ανόητο αλλά δεν υπήρχε μοχθηρία” είπε ο δικηγόρος. Αλλά η εισαγγελέας απέρριψε το επιχείρημα τονίζοντας ότι η καθυστέρηση στην κλήση βοήθειας είναι αδικαιολόγητη. Η Γουόλτχολ είχε δηλώσει ένοχη για κακοποίηση ανίκανου ενήλικα, για σεξουαλική επίθεση και για δύο κατηγορίες κατοχής παράνομων ναρκωτικών. Η δεύτερη κατηγορία σχετικά με τα ναρκωτικά προήλθε από ένα περιστατικό όπου έδωσε ναρκωτικά σε έναν άνδρα προκαλώντας του υπερβολική δόση, σε ένα ξενοδοχείο στις 12 Δεκεμβρίου 2019.