ΗΠΑ: Στα 14 έμεινε έγκυος και στα 19 ήταν μητέρα τριών παιδιών (Video)

Μέχρι την ηλικία των 19 ετών ήταν μητέρα τριών παιδιών. Η νεαρή γυναίκα αναφέρθηκε πρόσφατα στην κριτική που έχει δεχτεί για αυτό, αλλά και για τη συμπεριφορά ενός καθηγητή, ο οποίος την έκανε να ντραπεί όταν έμεινε έγκυος για πρώτη φορά σε ηλικία 14 ετών.

Η χρήστης του TikTok Kayte αναφέρεται συχνά στις εγκυμοσύνες της social media, θέλοντας να δώσει τη δική της συμβουλή στις νεαρές μητέρες. Η Kayte είναι σήμερα 22 ετών. Έμεινε για πρώτη φορά έγκυος στα 14 και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Casey, στα 15.

Παρόλο που υποστηρίζει ότι η πρώτη εγκυμοσύνη της ήταν η «πιο εύκολη», λέει ότι τρομοκρατήθηκε όταν το έμαθε. Γέννησε το δεύτερο παιδί της στα 16 και το τρίτο στα 19 της χρόνια.

Η νεαρή γυναίκα λέει ότι ένιωσε πως η ζωή της θα καταρρεύσει και έκλαιγε όταν είδε το αποτέλεσμα του τεστ εγκυμοσύνης. Τώρα πάλι υποστηρίζει ότι η εγκυμοσύνη σε τόσο νεαρή ηλικία «ήταν το καλύτερο πράγμα που της συνέβη ποτέ», παρά το γεγονός ότι έχει δεχτεί επικρίσεις.

Σε ένα από τα βίντεό της, αποκαλύπτει ότι ένας καθηγητής της την ντρόπιασε προτού εγκαταλείψει το σχολείο. Ο καθηγητής «ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της σε όλη την τάξη» και έτσι εκείνη δεν επέστρεψε ξανά στο σχολείο.

«Ήταν τόσο αντιεπαγγελματικό. Θα συνέχιζα το σχολείο, μέχρι που έκανε αυτό και τότε ντράπηκα πολύ για να επιστρέψω», έγραψε, απαντώντας σε ένα σχόλιο στην ανάρτησή της, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει και πολλούς φίλους. «Όταν δεν μπορούσα να τους συναντάω συνέχεια, άρχισαν να ξεκόβουν ή εγώ τους ξέκοβα γιατί δεν καταλάβαιναν. Έπρεπε να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και έτσι ο κύκλος μου τώρα είναι πολύ μικρός».

Η Kayte υποστηρίζει ακόμη ότι οι γονείς της την στήριξαν ως έφηβη μητέρα και ενώ λατρεύει το γεγονός ότι είναι μαμά, δεν συστήνει την εγκυμοσύνη στα 14.

Σήμερα μπορεί να συντηρεί οικονομικά την οικογένειά της και ελπίζει να κάνει ένα τέταρτο παιδί με τον σύντροφό της.

@babiesandk#teenagemum #teenmumcheck #teenmommy #teenmumsoftiktok

♬ Never Forget You – Noisettes