ΗΠΑ: Σκύλος κάθισε στη θέση του οδηγού με… απρόβλεπτες συνέπειες! (Video)

Μια παρέα στο Τέξας επισκέφθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2019 την τεχνητή λίμνη Sam Rayburn για ψάρεμα. Ξεκίνησαν να ρίξουν τις βάρκες τους στη λίμνη, όταν συνέβη κάτι απρόοπτο.

Ένας από τους ψαράδες, ονόματι Eric Jackson, ιδιοκτήτης ενός επιβλητικού motorhome με το οποίο μετέφερε το ταχύπλοό του, βρέθηκε σε δυσχερή θέση βλέποντας το όχημά του να καταλήγει μέσα στη λίμνη. Στην προσπάθειά του να ρίξει το σκάφος του στο νερό, οδήγησε το motorhome όσο πιο κοντά στην όχθη της λίμνης γινόταν.

Μέσα στο όχημα ωστόσο, το οποίο βρισκόταν σε λειτουργία, είχε αφήσει τον Bodi, τον αγαπημένο του σκύλο Δαλματίας. Ο Bodi, λοιπόν, την ώρα που το αφεντικό του ήταν απασχολημένο με το σκάφος, ανέβηκε στη θέση του οδηγού και τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα. Κάποια στιγμή ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα σκύλος ενεργοποίησε την όπισθεν με αποτέλεσμα το motorhome να καταλήξει μέσα στη λίμνη.

Οι παριστάμενοι έτρεξαν να βοηθήσουν την κατάσταση, καταφέρνοντας να σταματήσουν το ακυβέρνητο όχημα και χρειάστηκε η συνδρομή ενός pick up ώστε να το βγάλουν έξω. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. Βίντεο του περιστατικού έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

«Κανένας σκύλος δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του βίντεο, αλλά ίσως να τραυματίστηκε αργότερα. Πλάκα κάνουμε» αναφέρεται με χιούμορ στο τέλος του βίντεο.