ΗΠΑ: Πώς γέννησε στο αυτοκίνητο κολλημένη σε μποτιλιαρισμένο δρόμο..! (Video)

Η κίνηση που συνάντησαν η Cassandra και ο Tyler Seale στο δρόμο για το νοσοκομείο, το Σάββατο 3/11, αποδείχθηκε απροσπέλαστη με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να αναγκαστεί να φέρει στον κόσμο το παιδί της μέσα στο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο του Μπέρκλεϋ που ήταν μποτιλιαρισμένος λόγω ατυχήματος που προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KRON4, η νεαρή γυναίκα περιγράφει τις κρίσιμες στιγμές με τον τοκετό να έχει ξεκινήσει και εκείνη να είναι εγκλωβισμένη στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητό της.

«Κάλεσε το 911, κάλεσε το 911, αισθάνομαι το κεφάλι του», είπε απευθυνόμενη στο σύζυγό της, εκείνες τις κρίσιμες στιγμές. «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι το παιδί ερχόταν. Ήμουν με τα πόδια και χέρια στην πλευρά του συνοδηγού και το έπιασα», περιγράφει στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Το σοκ ήταν μεγάλο και παρά τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του τοκετού, η Cassandra επέδειξε παροιμιώδη ψυχραιμία. «Ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένος τρεις φορές γύρω από το λαιμό του, έτσι του τον έβγαλα και στη συνέχεια τον ανέβασα σε μένα».

Η κίνηση ήταν τόσο μεγάλη στο δρόμο που οι διασώστες χρειάστηκαν 20 λεπτά για να μπορέσουν να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο του ζευγαριού. Φτάνοντας στο σημείο προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε μητέρα και νεογνό και ολοκλήρωσαν κάποιες απαραίτητες διαδικασίες όπως για παράδειγμα την αφαίρεση του πλακούντα.

«Με βοήθησαν να βγω από το αυτοκίνητο με ένα φορείο και από κει μου αφαίρεσαν τον πλακούντα τον οποίο και τον έβαλαν δίπλα μου στο φορείο», περιγράφει η κοπέλα.

Η γέννηση του γιου τους έστω και με αυτόν τον άκρως επεισοδιακό τρόπο αποτελεί θείο δώρο, όπως λένε χαρακτηριστικά, καθώς αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες μέχρι να μπορέσει η Cassandra να μείνει έγκυος.

«Όταν ο ομφάλιος λώρος τυλίχθηκε γύρω από το λαιμό του, σκέφτηκα “θεέ μου, φτάσαμε μέχρι εδώ και τώρα συνέβη αυτό”. Αισθάνομαι τόσο τυχερή που όλα πήγαν καλά τελικά και είναι υγιής», λέει γεμάτη ανακούφιση η μητέρα.