ΗΠΑ: Παίζει γκολφ και περνάει μπροστά του ένας αλιγάτορας..! (Video)

Στη Φλόριντα οι γκόλφερ παίζουν το αγαπημένο τους άθλημα με δικούς τους κανόνες, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν ή όχι τεράστιους, τρομακτικούς αλιγάτορες στο παιχνίδι.

Τρανό παράδειγμα ο επαγγελματίας παίκτης Steel Lafferty, ο οποίος έπαιζε γκολφ πριν από μερικές μέρες στο κλαμπ του Ορλάντο, όταν ένας απρόσμενος επισκέπτης, ένας γιγαντιαίος αλιγάτορας, εμφανίστηκε στο γήπεδο.

Αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί, η αντίδρασή του στο πέρασμα του αλιγάτορα –ή καλύτερα, η ανυπαρξία αυτής: όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Lafferty αγνοεί πλήρως τον απρόσμενο επισκέπτη που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, σαν να μην έχει αντιληφθεί καν την παρουσία του εκεί και εντελώς ατάραχος συνεχίζει το παιχνίδι του, καταφέρνοντας ένα χτύπημα στο μπαλάκι με το μπαστούνι.

Ερωτώμενος αργότερα για το περιστατικό, ο ίδιος εξήγησε στο CNNi, ότι δεν ανησύχησε πολύ, αφού όπως είπε παίζει επαγγελματικά και ως εκ τούτου βρίσκεται συνεχώς στο νερό και κατά κάποιο τρόπο δίπλα σε αλιγάτορες.

«Υπήρξε μια ‘υποψία’ ανησυχίας, αλλά φάνηκε να κάνει τα δικά του και έτσι τον άφησα να φύγει», ανέφερε, ενώ χαρακτήρισε την ‘αναμέτρησή του ως μια «καλή εμπειρία».

«Η βολή μου ήταν πολύ καλή και αυτό ήταν το μόνο που με ανησυχούσε. Έπρεπε να βάλω οπωσδήποτε το μπαλάκι στην τρύπα, γιατί είχαμε βάλει στοίχημα και ανησυχούσα περισσότερο να κερδίσω το στοίχημα από το να φαγωθώ», συμπλήρωσε.