ΗΠΑ: Νεαρή επιτέθηκε σε λεωφορείο με σφυρί, χτύπησε άνδρα με το αυτοκίνητό της

  • «Πάρτε τον από το αυτοκίνητό μου!» φώναζε έξαλλη η νεαρή γυναίκα, την ώρα που κάποιοι γύρω της προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν

Μια νεαρή γυναίκα εκτός εαυτού επιτίθεται με σφυρί σε λεωφορείο προκαλώντας ζημιές στο τζάμι και στον καθρέπτη του οδηγού, ενώ στη συνέχεια χτυπά με το αυτοκίνητό της έναν άνδρα που προσπαθεί να την εμποδίσει.

Όλα συνέβησαν την Παρασκευή σε δρόμο της Ουάσινγκτον, με την αστυνομία να δίνει στη δημοσιότητα βίντεο από το περιστατικό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η νεαρή οδηγός Μαριάνα Σίλβερ χτύπησε με το αυτοκίνητό της το λεωφορείο προσπαθώντας να το προσπεράσει. Προσπάθησε να φύγει, αλλά ο οδηγός του οχήματος τη σταμάτησε, γεγονός που την έκανε έξαλλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πριν επιτεθεί με σφυρί είχε φροντίσει να ξεσπάσει πάνω στο λεωφορείο με ένα ξύλινο μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Ο οδηγός του οχήματος κάλεσε την αστυνομία, την ώρα που η 20χρονη κοπέλα μπήκε στο αυτοκίνητό της που ήταν σταματημένο μπροστά του και επιχείρησε να φύγει, παρασέρνοντας μάλιστα έναν άνδρα που προσπαθούσε να την εμποδίσει.

«Πάρτε τον από το αυτοκίνητό μου!» φώναζε έξαλλη η νεαρή γυναίκα, την ώρα που κάποιοι γύρω της προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν. Τελικά η αστυνομία έφτασε στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψη της Σίλβερ η οποία κατηγορείται για απόπειρα βιαιοπραγίας με επικίνδυνο όπλο.