ΗΠΑ: Μητέρα υποχρέωσε τη 18χρονη κόρη της να υπογράψει ενοικιαστήριο για να μείνει σπίτι της

Μια μητέρα έγινε viral για την απόφασή της να βάλει τη 18χρονη κόρη της να υπογράψει μισθωτήριο για να συνεχίσει να μένει στο σπίτι της. Τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή για τη μαμά από την Οκλαχόμα, η οποία έχει έξι παιδιά.

Η γυναίκα ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok με την κόρη να υπογράφει το έγγραφο. Το αποκάλεσε «εκπαιδευτική στιγμή».

Το βίντεο συγκέντρωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα εκατομμύρια views, ενώ περισσότερα από 4.000 ήταν τα σχόλια. Και δεν άρεσε σε αρκετούς η κίνησή της να βάλει την κόρη της να πληρώνει για να μένει μαζί της.

@c_d_g Rent a room🤷🏻‍♀️#droppinbytoshowlove🤟🏼 #daughter #mother #18 #leaseagreement #setupforsuccess #softplacetofall #saftynet #stayinhome #myhouse #myhousemyrules ♬ It’s The Hard Knock Life – Annie Movie

Πολλοί σχολίασαν με δικές τους εμπειρίες. «Οι γονείς μου το έκαναν αυτό και πλέον δεν μιλάμε. Καλή τύχη λοιπόν», ήταν ένα σχόλιο.

«Είμαι στη δεκαετία των 20 και με το ζόρι τα βγάζω πέρα με δύο δουλειές. Βοήθησέ την να αποταμιεύσει. Ώστε να είναι οικονομικά σταθερή όταν θα προχωρήσει μόνη της», σχολίασε κάποιος άλλος.

Τα σχόλια έφεραν ένα νέο βίντεο, με τη γυναίκα να εξηγεί: «Μεγάλωνα μόνη μου παιδί στα 16 και οι γονείς μου δεν με προετοίμασαν για την επιτυχία, έπρεπε να παλεύω για το κάθε τι που έχω».

Δεν ήθελε τα παιδιά της να στηρίζονται σε εκείνη και ήθελε να διαχειριστούν τις εμπειρίες του πραγματικού κόσμου, όπως το να γνωρίζουν πώς να διαβάζουν ένα νομικό έγγραφο και «να μην υπογράφουν κάτι απλώς επειδή είναι μπροστά σου».

Ανέφερε ότι για να νοικιάσεις σπίτι στην περιοχή τους χρειαζόταν «ιστορικό ενοικίασης» και ότι χρεώνοντάς την 100 δολάρια τον μήνα, βοηθά την κόρη της να δημιουργήσει αυτό το ιστορικό.

Μόνο αυτό πληρώνει η κόρη της, όπως λέει, σύμφωνα με τη New York Post.

Τελικά δεν ήταν όλοι κατά σε αυτή την ιδέα. Κάποιοι σχολιαστές την υποστήριξαν.