ΗΠΑ: Καυγάς σε σούπερ μάρκετ για μια… χούφτα ρολών από χαρτί υγείας (Videos)

Ο Λευκός Οίκος αναγκάστηκε να παρέμβει καλώντας τους Αμερικανούς να μην τους καταβάλει ο πανικός και να μην αγοράζουν μαζικά προϊόντα για τον εαυτό τους αδειάζοντας τα ράφια στα σούπερ μάρκετ και αφήνοντας άλλους συμπολίτες τους με άδεια καρότσια.

Μάλιστα ο ίδιος ο Πρόεδρος Τραμπ έσπευσε να δηλώσει “ηρεμείστε, χαλαρώστε” προσθέτοντας ότι “τα άδια ράφια σε όλη τη χώρα είναι αποτέλεσμα που προκύπτει από μερικούς που αγοράζουν 3 ως 5 φορές παραπάνω από όσα κανονικά τους χρειάζονται”

¨Οι ΗΠΑ αν και δεν είναι στο “μάτι του κυκλώνα” του κορωνοϊού, καθώς η ασθένεια επελαύνει πρωτίστως σε αυτή τη φάση στην Ευρώπη, ωστόσο βιώνει πρωτοφανείς εικόνες που μόνο με την Μαύρη Παρασκεή μπορούν να συγκριθούν αλλά για αγορά άλλων προϊόντων!

Ανάρπαστα γίνονται τα… χαρτιά υγείας, τα οποία οι πολίτες αρπάζουν από τις… παλέτες, προτού καν τοποθετηθούν στα ράφια, ενώ τα καρότσια συνωστίζονται στα ταμεία λες και επίκειται… πυρηνική επίθεση στις ΗΠΑ.

Κάποιοι λιγότερο “ψυλλιασμένοι” πολίτες που σπεύουν χαλαρά να ψωνίσουν τελικά φεύγουν με… άδεια καρότσια αφού πρώτα αντίκρισαν άδεια ράφια.

Δείτε τα πιο κάτω βίντεο: