ΗΠΑ: Και ο Τραμπ Τζούνιορ εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη για τη Φλόριντα

ΗΠΑ: Και ο Τραμπ Τζούνιορ εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη για τη Φλόριντα

Τα μέλη της οικογένειας Τραμπ εγκαταλείπουν τη Νέα Υόρκη,  μετά την ακύρωση πολλών συμβολαίων με τον Οργανισμό Τραμπ από πολλούς επιχειρηματίες, ως αποτέλεσμα της εισβολής στο Καπιτώλιο.

Βαλίτσες ετοιμάζει και ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, που σύμφωνα με την New York Post, μαζί με την σύντροφό του Κίμπερλι Γκιλφόιλ, θα μεταβούν στη Φλόριντα.

Πηγή κοντά στην οικογένεια αναφέρει ότι οι Τραμπ θεωρούν ότι δεν μπορούν να μείνουν στην πόλη. «Θα τους βασάνιζαν στους δρόμους», σημειώνει.

Προς το παρόν, ο Τραμπ Τζούνιορ ψάχνει σπίτι που θα βρίσκεται σχετικά κοντά σε αυτό που αγόρασε η αδελφή του Ιβάνκα με τον Τζάρεντ Κούσνερ, αξίας 30 εκατομμυρίων.

Στο Μαϊάμι σκέφτεται να μετακομίσει και η Τίφανι Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ σκέφτεται να βρει σπίτι στην πόλη Τζούπιτερ του Παλμ Μπιτς, μια επιλογή που θα τον διευκολύνει στην επικοινωνία με τα πέντε παιδιά του, που μένουν με την πρώην σύζυγό του Βανέσα. Εκεί κοντά υπάρχει και ένα γήπεδο γκολφ της οικογένειας.

Στόχος είναι να ζήσει σε μία ασφαλή, φυλασσόμενη και προστατευμένη κοινότητα, όπου θα διαμένουν κι άλλοι συντηρητικοί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσουν ευπρόσδεκτοι στη Νέα Υόρκη» δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι η απόφαση θα είναι ευνοϊκή και για το φορολογικό καθεστώς των Τραμπ.