ΗΠΑ: Ζευγάρι βρήκε από λάθος 120.000 δολάρια στον λογαριασμό του και τα ξόδεψε

Κατηγορίες για κλοπή αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι από την Πενσιλβάνια, έχοντας απολαύσει τα χιλιάδες δολάρια που μπήκαν κατά λάθος στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο 36χρονος Ρόμπερτ και η 35χρονη Τίφανι Γουίλιαμς είδαν τον λογαριασμό τους κατά 120.000 δολάρια μεγαλύτερο, από λάθος, αλλά στη συνέχεια τα ξόδεψαν σχεδόν όλα.

Οι Γουίλιαμς παραδέχθηκαν πως ήξεραν πως τα λεφτά δεν ήταν δικά τους.

Τη Δευτέρα οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και κλεπταποδοχή και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Η λάθος κατάθεση έγινε στον λογαριασμό του ζευγαριού στις 31 Μαΐου κι επρόκειτο για ποσό που προοριζόταν για εταιρεία επενδύσεων.

Το λάθος έγινε αντιληπτό στις 20 Ιουνίου, όπως μεταδίδει το BBC, και τα λεφτά αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό των Γουίλιαμς και κατατέθηκαν στον σωστό. Όμως έως τότε το ζευγάρι είχε ξοδέψει περίπου 107.000 δολάρια από τα χρήματα αυτά, χωρίς να επικοινωνήσουν με την τράπεζα.

Αγόρασαν ένα πολυτελές SUV κι άλλα οχήματα, ένα τροχόσπιτο και πράγματα για το σπίτι. Έδωσαν και 15.000 δολάρια για να βοηθήσουν φίλους τους.

Όταν επικοινώνησε μαζί της η τράπεζα, η Γουίλιαμς είπε πως δεν είχε πια τα λεφτά γιατί είχε ξεπληρώσει λογαριασμούς. Δήλωσε πρόθυμη να επιχειρήσει συμφωνία αποπληρωμής αλλά στη συνέχεια η τράπεζα έχασε επαφή μαζί της.

Όταν η Αστυνομία μίλησε με το ζευγάρι, τον Ιούλιο, και οι δύο παραδέχθηκαν πως ήξεραν πως τα χρήματα δεν ήταν δικά τους αλλά τα ξόδεψαν ούτως ή άλλως. Πριν τη λάθος κατάθεση ο λογαριασμός τους είχε περίπου 1.000 ευρώ.

Check Also

Nυχτερινές δορυφορικές εικόνες της NASA που δείχνουν πώς η Ρωσία «βύθισε» την Ουκρανία στο σκoτάδι

Εικόνες της NASA, τη νύχτα από το διάστημα, αποτυπώνουν το σκοτάδι που επικρατεί στην Ουκρανία. …

Σιέρα Λεόνε: Boυλευτές τσακώνονται και να πετούν καρέκλες,μπουνιές και κλωτσιές (Videos)

Σε ρινγκ μετατράπηκε το κοινοβούλιο της Σιέρα Λεόνε στο Φρίταουν την Τετάρτη κατά τη διάρκεια …