ΗΠΑ: Επιβάτες τρένου επιτέθηκαν σε 26χρονο που κακοποίησε ανάπηρη και της πήρε το αμαξίδιο

Το περιστατκό συνέβη στο μετρό του Φοίνιξ της Αριζόνα και ο δράστης που δεν φρόντισε να καλύψει καθόλου το πρόσωπο του έγινε αμέσως γνωστός από τις κάμερες ασφαλείας. Πρόκειται για τον 26χρονο Ώστιν Σάρμπατ, ο οποίος μέσα στο βαγόνι του μετρό, κακοποίησε ανάπηρη γυναίκα, την έριξε κάτω της πήρε το αμαξίδιο και άρχισε να τρέχει στην πλατφόρμα σπρώχνωντας το. Όπως τον κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ο δράστης φορούσε παντόφλες χριστουγενιάτικες σε σχήμα τάρανδου.

Κατάφερε να ξεφύγει από τους διώκτες του που έξαλλοι με αυτό που έκανε είχαν απειλητικές διαθέσεις, αλλά λίγη ώρα αργότερα τον συνέλαβε η αστυνομία.

Όπως κατέγραψαν οι κάμερες και του βαγονιού αλλά και της αποβάθρας, ο Όστιν βρισκόταν μόνος του στο βαγόνι με την ανάπηρη γυναίκα. Σηκώνεται και αρχίζει να την σπρώχνει γα να πέσει από το καροτσάκι. Τα καταφέρνει και μετά αρχίζει να σέρνει το καροτσάκι και να τρέχει στην αποβάθρα. Όμως τον αντιλήφθηκαν οι επιβάτες από τα άλλα βαγόνια και άρχισαν να τον κυνηγούν. Τελικά παρατάει το καροτσάκι και αρχίζει να τρέχει με τις παντόφλες – τάρανδος.

Ύστερα από λίγη ώρα η αστυνομία τον εντόπισε να περιφέρεται στους δρόμους του Φοίνξ και τον συνέλαβε.