ΗΠΑ: Δύο έφηβες ανέλαβαν να προσέχουν 2χρονο παιδάκι και του έδωσαν να καπνίσει

Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δημιούργησε κατακραυγή, δείχνει ένα 2χρονο αγόρι στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ να καπνίζει αυτό που του προσέφεραν δύο έφηβες, που υποτίθεται ότι πρόσεχαν τον πιτσιρικά. Μάλιστα, το ακόμη πιο ενοχλητικό σε αυτήν την ιστορία, είναι πως οι κοπέλες διασκέδαζαν με όλο το σκηνικό, καθώς ακούγονται να γελούν.

Το οπτικοακουστικό υλικό, που τραβήχτηκε στις 9 Ιανουαρίου και έγινε κοινό μέσω Snapchat, δείχνει ότι το παιδί εισπνέει από τη συσκευή ατμίσματος, με αποτέλεσμα να βήχει. Ωστόσο, η 17χρονη μπέιμπι σίτερ και η 18χρονη φίλη της δεν κάνουν κάτι για να σταματήσει αυτό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα wpxi.com, το περιστατικό έγινε στο Σεντ Κλερ Τάουνσιπ, με αυτό που κάπνισε το αγοράκι να περιέχει 3% νικοτίνη αλλά όχι THC, όπως ανέφεραν οι ερευνητές του περιστατικού, που κινητοποιήθηκαν έπειτα από ειδοποίηση των Αρχών από έναν σύμβουλο, την Κυριακή (12/01).

Και οι δύο έφηβες τέθηκαν υπό κράτηση και εκκρεμούν κατηγορίες εναντίον τους, δήλωσε η Αστυνομία. Το περιστατικό αναφέρθηκε, επίσης και στην τοπική Υπηρεσία Παιδικής Μέριμνας. Από την πλευρά τους, οι γονείς του μικρού παιδιού δεν είχαν ιδέα για το τι είχε συμβεί, μέχρι που το έμαθαν από τις Αρχές.

«Είμαι αηδιασμένη και αναστατωμένη. Είναι απίστευτο ότι γελάσουν. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν πια να φροντίζει το παιδί μου. Τελείωσε. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευτώ κανέναν», είπε η μητέρα του μικρού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αγόρι δεν έχει καμία συγγενική σχέση με τα κορίτσια που υποτίθεται ότι το πρόσεχαν. Και οι δύο πιστεύεται πως είναι μαθήτριες της περιοχής. «Η διεύθυνση ενημερώθηκε για το βίντεο και πιστεύουμε ότι τα δύο κορίτσια είναι μαθήτριες. Τα ονόματά τους δόθηκαν στις Αρχές που ερευνούν το περιστατικό», έγινε γνωστό.