ΗΠΑ: Γυναίκα οδηγός λεωφορείου σώζει την τελευταία στιγμή μαθητή..! (Video)

«Άγιο» είχε ένας ανήλικος μαθητής από το Νόργουιτς της Νέας Υόρκης, ο οποίος γλίτωσε από μία παράσυρση με ενδεχομένως τραγικά αποτελέσματα εξαιτίας των ταχύτατων και σωτήριων αντανακλαστικών της οδηγού του λεωφορείου στο οποίο επέβαινε.

Στο βίντεο που κατέγραψε καρέ – καρέ το περιστατικό απεικονίζεται ο μικρός μαθητής να βρίσκεται όρθιος εντός του οχήματος, περιμένοντας να φτάσει το όχημα στη στάση του και να αποβιβαστεί.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κι ενώ το όχημα έχει σταματήσει κι η οδηγός έχει ανοίξει την μπροστινή πόρτα ώστε να κατέβει ο 13χρονος Μάθιου Σκουάιρς, ένα αυτοκίνητο που ακολουθεί το λεωφορείο, το προσπερνά με μεγάλη ταχύτητα, με τον μικρό μαθητή να σώζεται κυριολεκτικά για κλάσματα του δευτερολέπτου, όταν η οδηγός Σαμάνθα Κολ, που έχει δει από τους καθρέφτες την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου, τον τραβάει από την τσάντα ξανά μέσα στο λεωφορείο.

Όπως είναι φυσικό, το βίντεο κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η διεύθυνση της εταιρείας της ηρωίδας οδηγού της απένειμε τα εύσημα για την ευσυνειδησία, τα αντανακλαστικά αλλά και την οξυδέρκειά της, καθώς χωρίς όλα τα παραπάνω ο μικρός μαθητής θα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση.