ΗΠΑ: Γυναίκα έκανε προσθετική γλουτών αλλά η επέμβαση ήταν μια αποτυχία (Video-Photos)

Γυναίκα που έβαλε εμφυτεύματα στα οπίσθιά της επειδή την πείραζαν, λέγοντάς της ότι μοιάζει με «στέκα», κατέληξε να έχει παραμορφωμένα οπίσθια και να κινδυνεύει διαρκώς, καθώς τα πρόσθετα κομμάτια περιστράφηκαν μέσα της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η γυναίκα που είχε απελπιστεί για το σχήμα των οπισθίων της, τώρα όμως ζει με φόβο για το τι μπορούν τα εμφυτεύματα να της προκαλέσουν.

Η Jabrena, από την πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ, έκανε την επέμβαση για να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση και να τονώσει τους γλουτούς της, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε.

Αντ’ αυτού, κατέληξε να έχει δύο τεράστια και προφανή εμφυτεύματα, τα οποία μάλιστα έχουν φτιάξει ένα σαφές περίγραμμα κάτω από το δέρμα της.

Στην τηλεοπτική εκπομπή Botched – που ασχολείται με αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις – η Jabrena είπε σε χειρουργούς ότι τα εμφυτεύματα είχαν τοποθετηθεί τόσο άσχημα, που περιστράφηκαν μέσα στο σώμα της και προκάλεσαν δυσμορφία και πόνο.

Οι χειρουργοί της εκπομπής κατάφεραν να διορθώσουν τη δυσμορφία και να φτιάξουν για την Jabrena τα οπίσθια που ονειρευόταν.

«Δύο εβδομάδας μετά την επέμβαση» είπε η Jabrena, «το πρήξιμο άρχισε να κατεβαίνει και μπορούσες να δεις το εμφύτευμα στα πλάγια. Ήταν κάτι σαν ρυτίδα. Αλλά μετά από ενάμιση μήνα το εμφύτευμα αναποδογύρισε».

Ανέφερε μάλιστα ότι τα εμφυτεύματα αναποδογύριζαν 4 με 5 φορές την εβδομάδα.

Οι χειρουργοί της εκπομπής Terry Dubrow και Paul Nassif, είπαν ότι τα εμφυτεύματα είχαν τοποθετηθεί σε μια «τσέπη» – τον κενό χώρο που είχε δημιουργηθεί στη σάρκα για αυτά – η οποία ήταν πολύ μεγάλη.

Εξαιτίας αυτής της «λανθασμένης τοποθέτησης», δεν έμεναν στη θέση τους και κινούνταν μέσα στο σώμα, κάτι που η Jabrena περιέγραφε ως «πολύ άβολο».

Ο χειρουργός που έκανε την αρχική επέμβαση προσφέρθηκε να προσπαθήσει να διορθώσει τα οπίσθιά της έναντι ποσού 4.000 δολαρίων, αλλά εκείνη αποφάσισε να ζητήσει μία δεύτερη γνώμη στην τηλεοπτική εκπομπή.

«Απλώς θέλω μικρά, χαριτωμένα, ωραία οπίσθια και όχι αυτό το τεράστιο πράγμα που έχω εκεί πίσω» είπε.

Ο χειρουργός της εκπομπής Dubrow περιέγραψε την κατάσταση ως εξής: «Πραγματικά θέλουμε να σε βοηθήσουμε, αλλά δεν θέλουμε να επαναφέρουμε αυτό που μισείς. Το πρόβλημα είναι ότι αν απλώς βγάλω τα εμφυτεύματα, θα έχεις δέρμα που κρεμάει και έτσι θα αλλάξω το ένα πρόβλημα με ένα καινούργιο».

Ο Dubrow αφαίρεσε τα εμφυτεύματα και το υγρό από τα οπίσθια της κοπέλας και τα αντικατέστησε με μικρότερα, καλοσχηματισμένα οπίσθια.

«Πριν την επέμβαση είχα κάτι που κρεμούσε και τα εμφυτεύματα κινούνταν» είπε η Jabrena. «Αλλά τώρα, χάρη στον κύριο Dubrow, επιτέλους απαλλάχτηκα από αυτό το τεράστιο, άσχημο πράγμα και έχω τα χαριτωμένα οπίσθια που πάντα ήθελα».