ΗΠΑ: Αστυνομικός προσπάθησε να σταματήσει «γουρούνα»… τον παρέσυρε και τον πέταξε..! (Video)

Περισσότερες από 100 γουρούνες και άλλες μηχανές κινήθηκαν στην κεντρική λεωφόρο του Νάσβιλ με τις κόρνες τους να ουρλιάζουν. Ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το χαράτσι που τους επιβλήθηκε σχετικά με τους ρύπους. Οι γουρούνες περνούσαν ξυστά από τα αυτοκίνητα και έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα ακόμη και πάνω στα πεζοδρόμια.

Ένας άνδρας της τροχαίας έκανε σήμα σε έναν οδηγό να σταματήσει. Τον αγνόησε επιδεικτικά και συνέχισε την πορεία του. Όταν η γουρούνα πέρασε από δίπλα του ο αστυνομικός γραπώθηκε πάνω της με σκοπό να την σταματήσει. Ο οδηγός όμως πάτησε ακόμη περισσότερο το γκάζι και η μηχανή έτρεξε παρασύροντας τον αστυνομικό. Και όχι μόνο τον παρέσυρε αλλά με μια μανούβρα τον πέταξε στην άκρη του δρόμου επάνω σε κάτι κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί δίπλα στο πεζοδρόμιο.

Ο αστυνομικός ονομάζεται Τζον Μποργκ. Αν και με την πρώτη ματιά η πτώση του φαίνεται σκληρή, τελικά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έφερε απλά μικροτραύματα, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Οι αρχές του Νάσβιλ ακόμη δεν έχουν εντοπίσει τον οδηγό της γουρούνας.