ΗΠΑ: Έριξε στον 6χρονο γιο του βραστό νερό «για να διώξει τον δαίμονα από μέσα του»! Πέθανε…

Φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του πατέρα του βρήκε ένας 6χρονος στην Αριζόνα όταν ο 31χρονος Πάμπλο Μαρτίνεζ του έριξε βραστό νερό «για να διώξει τον δαίμονα που είχε μέσα του».

Ο Μαρτίνεζ είπε, επίσης, στους αστυνομικούς, ότι αφού έριξε το βραστό νερό στο αγόρι στη συνέχεια το κράτησε για αρκετά λεπτά κάτω από το νερό.

Ο 31χρονος υποστήριξε ότι το παιδί «είχε μια αφύσικη οργή» ενώ το έκανε μπάνιο και γι’ αυτό του κράτησε το κεφάλι κάτω από το βραστό νερό πιστεύοντας ότι «έτσι θα έδιωχνα τους δαίμονες από μέσα του».

Η σύζυγός του και θετή μητέρα του 6χρονου, Ρομέλια, προσπάθησε να τον σταματήσει καθώς άκουγε τις πνιχτές κραυγές του αγοριού αλλά η πόρτα του μπάνιου ήταν κλειδωμένη με το CNN να μεταδίδει ότι ο Μαρτίνεζ της φώναξε ότι «πρέπει να το κάνω».

Ωστόσο και η Ρομέλια Μαρτίνεζ όταν ο σύζυγός της άφησε το μικρό αγόρι αντί να καλέσει για πρώτες βοήθειες, το πρώτο που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει σε πάστορα. Μόνο όταν αυτός δεν απάντησε, η θετή μητέρα του 6χρονου ειδοποίησε τις αρχές ενώ ο 31χρονος είχε αρχίσει τις μαλάξεις και είχε ρίξει κρύο νερό στο αγόρι.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, ήταν ήδη αργά για το 6χρονο αγόρι το οποίο ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασαν οι διασώστες. Στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε η σορός του διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκαύματα 15% στο κεφάλι και τα χέρια.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο Μαρτίνεζ αρχικά επικαλέστηκε σύγχυση στους αστυνομικούς για ό,τι είχε συμβεί, μέχρι τελικά να παραδεχθεί την πράξη του επιμένοντας ότι όσα έγιναν ήταν γιατί την περασμένη εβδομάδα παρατήρησε έναν δαίμονα στον γιο του με την σύζυγό του να προσθέτει ότι το αγόρι «συμπεριφερόταν δαιμονικά».

Ο Πάμπλο Μαρτίνεζ συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία α΄βαθμού.