ΗΠΑ: Άντρας τρώει προκλητικά σουβλάκι μπροστά σε vegan σε διαδήλωση για τα δικαιώματα των ζώων

Ήθελε να προκαλέσει και τα κατάφερε. Ένας άνδρας δεν «μάσησε» μπροστά σε vegan διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν στη Νέα Υόρκη για τα δικαιώματα των ζώων, τρώγοντας σουβλάκι. Η ενέργειά του εξαγρίωσε αρκετούς που έσπευσαν να του επιτεθούν λεκτικά, ουρλιάζοντας στο πρόσωπό του, με τον νεαρό άνδρα να δείχνει πως απολαμβάνει τόσο το χοιρινό καλαμάκι, όσο και τις αντιδράσεις των ακτιβιστών.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό @ViralNewsNYC στο Twitter, δείχνει τον άνδρα να προκαλεί τους vegan δαγκώνοντας σιωπηλά κρέας στη διαδήλωση στο Μανχάταν το Σάββατο.

“Είσαι αηδιαστικός. Ποιος νομίζεις ότι είσαι;” του λέει ένας από τους διαδηλωτές, «σκοτώνετε τα ζώα», «ντροπή» και «είσαι αηδιαστικός», συνεχίζει.

Μια γυναίκα ανέβασε τους τόνους όταν άρχισε να ουρλιάζει στο πρόσωπό του, σύμφωνα με το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές στο Twitter.

«Νιώθεις καλά;» φώναξε και άρχισε να τον βρίζει και να του λέει αν νιώθει ωραία με αυτό που κάνει μπροστά στους βίγκαν, με τον κρεατοφάγο αντιδιαδηλωτή να κουνάει καταφατικά το κεφάλι του και προκλητικά να γλείφει το σουβλάκι, το οποίο οι αμερικανοί στο βίντεο το «βάφτισαν» κεμπάπ.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά την οποία ακτιβιστές έριξαν κόκκινη μπογιά έξω από τα καταστήματα Dior και Louis Vuitton και διαμαρτυρήθηκαν έξω από τη Nike για τη χρήση δέρματος καγκουρό.