ΗΠΑ: Άνεργος ξέχασε τους λαχνούς του αλλά άγνωστος τους επέστρεψε και κέρδισε 273 εκ. δολάρια!

Υπερτυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας άνεργος άντρας από το Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, όταν αποφάσισε να δοκιμάσει την ρέντα του, αγοράζοντας μερικούς λαχνούς για την κλήρωση του Mega Millions, το τζακπότ του οποίου μοίραζε 273 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μάικ Γουίρσκι αφού αγόρασε τους λαχνούς από το πρακτορείο, κατευθύνθηκε αρχικά προς ένα ταχυφαγείο της περιοχής και στη συνέχεια προς το σπίτι του, για να διαπιστώσει με έκπληξη και θλίψη πως τους είχε ξεχάσει.

Μάταια ο 54χρονος μακροχρόνια άνεργος αναζήτησε τους λαχνούς, ώσπου αποφάσισε να επιστρέψει στο κατάστημα που τους αγόρασε και να ρωτήσει τους υπεύθυνους αν κάποιος τους είχε παραδώσει τα χαμένα κουπόνια, για να πάρει την θετική από κρίση του εργαζόμενου, ο οποίος και του ανέφερε ότι οι λαχνοί είχαν παραδοθεί στο κατάστημα από έναν άγνωστο άντρα.

Ο Γουίρσκι ευχαρίστησε την τύχη του και τον άγνωστο άντρα για την επιστροφή των λαχνών, όμως αυτό που συνέβη την ημέρα της κλήρωσης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και φαντασία, καθώς ένας από τους ξεχασμένους λαχνούς ήταν εκείνος που κέρδιζε το τζακπότ των 273 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Γουίρσκι, που παραμένει χωρίς εργασία επί τουλάχιστον μία τριετία, δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του, όταν επικοινώνησε με την διοργανώτρια αρχή και του ανακοινώθηκε ότι εκείνος ήταν ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης, ενώ η πρώτη του ενέργεια μετά τα χαρμόσυνα μαντάτα ήταν να αναζητήσει τα στοιχεία του αγνώστου άντρα για να τον ευχαριστήσει και να μοιραστεί μαζί του ένα κομμάτι από τα κέρδη του.