Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός

Γενικά: Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις ή ομαδικές δραστηριότητες σας φέρνουν σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, με καλούς φίλους αλλά και απλούς γνωστούς. Μπορεί ένα νέο πρόσωπο να μπει στην ζωή σας που θα κάνει την διαφορά. Μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Μάλλον θα προτιμήσετε να μην εκφράσετε την άποψή σας. Δεν πειράζει. Οι άλλοι θα το εκτιμήσουν.

Οικονομικά και καριέρα : Ανυπομονείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο σήμερα αλλά πρέπει να κάνετε υπομονή. Αρχικά πρέπει να τελειώσετε κάποιες δουλειές που υπάρχουν τώρα και κάποιες που έχετε αφήσει μισές. Είναι πιο κοντά στην ολοκλήρωση από όσο νομίζετε. Τελειώστε με αυτές τις δουλειές πριν προχωρήσετε σε κάτι άλλο.

Ταύρος

Γενικά: Μια πρόσκληση σε μια σημαντική εκδήλωση μπορεί να έρθει σήμερα σε εσάς. Μπορεί να είναι ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικά άτομα που μπορεί να βοηθήσουν την καριέρα σας με κάποιο τρόπο ή μπορεί να εργάζονται σε κάποιο τομέα που σας ενδιαφέρει. Ο ενθουσιασμός σας και η ενέργειά σας δεν θα πάει χαμένη. Θα μιλάτε μέσα από την καρδιά σας όταν θα συζητάτε μαζί τους και θα φαίνεται.

Οικονομικά και καριέρα:Κάποιος θα σας παρέχει σημαντικές πληροφορίες σήμερα. Ελέγξτε 2 φορές τα δεδομένα πριν εμπιστευθείτε αυτομάτως το τι σας έχει πει. Οι πληροφορίες θα είναι “πειραγμένες” οπότε να είστε προσεκτικοί στο τι πιστεύετε ως αλήθεια. Μπορεί το τοπίο να είναι θολό.

Δίδυμοι

Γενικά: Σωματικά είστε δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια. Αισθάνεστε έτοιμοι να αναλάβετε οτιδήποτε εμφανιστεί. Αυτό είναι καλό γιατί μπορεί να δημιουργηθούν καταστάσεις σήμερα που θα αλλάξουν την ζωή σας. Μάλλον θα αντιμετωπίσετε με αποφασιστικότητα ότι προκύψει ανεξάρτητα με το μέγεθός του.

Οικονομικά και καριέρα: Μπορεί περισσότερα από ένα άτομα να σας πουν πως να κάνετε την δουλειά σας σήμερα. Μην δίνετε πολύ σημασία. Μάλλον δεν ξέρουν με τι ασχολείστε οπότε μην τους επιτρέψετε να σας επηρεάσουν. Εσείς ξέρετε καλύτερα.

Καρκίνος

Γενικά: Το πάθος για κάποιο άτομο μπορεί να σας κινητοποιήσει να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Μπορεί να αποφασίσετε να ασκηθείτε, να αλλάξετε την διατροφή σας και να πειραματιστείτε με νέα ρούχα ή νέο κούρεμα. Μάλλον θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μέσα σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε και εσείς με ότι αποφασίσετε να κάνετε.

Οικονομικά και καριέρα:Οι ιδέες σας δεν είναι καλές εκτός και αν είναι οργανωμένες. Οι προσπάθειές σας θα έχουν μικρό αντίκτυπο εκτός και αν τις έχετε σχεδιάσει καλά. Σήμερα θα ανακαλύψετε πως μια επικίνδυνη προσέγγιση δεν θα σας πάει πουθενά. Πρέπει να είστε πιο συστηματικοί και προσγειωμένοι για να πετύχετε.

Λέων

Γενικά: Αν έχετε τώρα κάποια σχέση, μπορεί να περάσετε στο επόμενο στάδιο δέσμευσης. Μπορεί με τον/την σύντροφό σας να αρραβωνιαστείτε ή να ορίσετε ημερομηνία γάμου. Αν είστε ήδη παντρεμένοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε παιδί. Αν είστε ελεύθεροι να περιμένετε να γνωρίσετε κάποιον σύντομα. Είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε και αυτό φαίνεται.

Οικονομικά και καριέρα: Δώστε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες σήμερα. Η ματιά σας πρέπει να πέσει σε κάθε έγγραφο ή στοιχείο που υπάρχει στο γραφείο σας. Πάρτε περισσότερο χρόνο αν χρειάζεται και μην αγνοήσετε τίποτα. Κάτι σημαντικό είναι κρυμμένο εκεί.

 

 

Παρθένος

Γενικά: Μπορεί να προκύψει μια αλλαγή στην κατεύθυνση σήμερα. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον και να σας προσφέρει μια ευκαιρία να αλλάξετε καριέρα. Μπορεί να γίνει σαφές ότι πρέπει να ασχοληθείτε με τις τέχνες ή με κάποιο χόμπι σας επαγγελματικά. Ότι και να είναι είναι υπέροχη ημέρα για να να το ακολουθήσετε ακόμα και αν έχετε αμφιβολίες. Οι επιτυχίες του παρελθόντος σας δίνουν πλεονέκτημα.

Οικονομικά και καριέρα: Μην εγκαταλείπετε κάποιο σημαντικό σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύετε εδώ και καιρό. Το σχέδιο μπορεί να μην είναι σημαντικό σε κάποιον άλλο αλλά είναι σημαντικό σε εσάς και δεν πρέπει να το αφήσετε να χαθεί. Μάλλον θα κάνετε μεγάλη πρόοδο σήμερα.

Ζυγός

Γενικά: Κάποιες πληροφορίες που προέρχονται από φίλους μπορεί να σας κάνουν να επικεντρωθείτε σε νέους στόχους. Μπορεί να έχετε πολλές ιδέες για σχέδια που θέλετε να αναλάβετε και σήμερα ίσως βάλετε προτεραιότητες. Ξεκινήστε. Ότι και να κάνετε μάθετε πρώτα τι χρειάζεστε. Υπάρχει περίπτωση να χάσετε χρόνο πηγαίνοντας από το ένας μέρος στο άλλο αναζητώντας τα απαραίτητα.

Οικονομικά και καριέρα: Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεται για να εξηγήσετε την λύση σε κάποιον που μπορεί να μην καταλαβαίνει τόσο γρήγορα όσο εσείς. Το λαμπρό μυαλό σας θα μπορεί να αντιληφθεί ένα νέο σενάριο πολύ γρήγορα αλλά οι άλλοι δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια. Βοηθήστε και τους άλλους κατά την διάρκεια της ημέρας.

Σκορπιός

Γενικά : Μπορεί να είστε πολύ συναισθηματικοί σήμερα και να αντιδράτε έντονα σχεδόν σε ότι βλέπετε είτε είναι εικόνα πολέμου, είτε είναι ένα γατάκι. Πνευματικά είστε κινητοποιημένοι και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο. Μπορεί να σκέπτεστε να κάνετε ένα ταξίδι. Αν το λέτε σοβαρά ξεκινήστε αύριο να το σχεδιάζετε.

Οικονομικά και καριέρα : Στην αρχή μπορεί να είστε εκνευρισμένοι με κάποιες πληροφορίες που λαμβάνετε. Αργότερα θα δείτε όμως ότι αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε ώστε να ξεκινήσετε και να κινηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση.

Τοξότης

Γενικά : Μπορεί να τα βάλετε με όλον το κόσμο σήμερα. Ο ενθουσιασμός και η ενέργεια θα γεμίσουν την ψυχή σας αλλά μπορεί να αναρωτιέστε από που προέρχεται καθώς τίποτα δεν έχει αλλάξει από χθες. Μην σπαταλάτε χρόνο με ερωτήσεις. Ξεκινήστε ένα σχέδιο. Αυτή η ενέργεια προέρχεται από το μυαλό σας σας και μπορείτε να την κατευθύνετε όπου επιθυμείτε.

Οικονομικά και καριέρα : Κάποιος θα προκαλέσει τις ιδέες σας και μπορεί να σας κάνει να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Μην τον/την αφήσετε να σας τυφλώσει. Οι ιδέες σας είναι καλές αλλά χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις. Να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές αλλά μην πετάξετε ότι έχετε δημιουργήσει.

Αιγόκερως

Γενικά: Ένα παλιό ταλέντο σας μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Μπορεί να αποφασίσετε να το καλλιεργήσετε και να αποκτήσετε μια νέα ικανότητα που μπορεί να σας βοηθήσει σχεδόν με όλα που ασχολείστε. Είναι ώρα να το κάνετε. Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, και ενέργεια. Αισθάνεστε σωματικά καλά και δυνατοί. Είναι μια ημέρα προκλήσεων.

Οικονομικά και καριέρα : Είστε σε καλή θέση να προωθήσετε τις ιδέες σας σήμερα. Οι άλλοι θα είναι καλό ακροατήριο για εσάς. Πιστέψτε πως ότι πείτε θα το ακούσουν οι σωστοί άνθρωποι και θα ξεκινήσει έτσι μια νέα φάση στην καριέρα σας. Είστε σε ανοδική πορεία.

Υδροχόος

Γενικά: Μπορεί να αναζητάτε τον έρωτα σήμερα και να υπάρχει πολύ πάθος στο προσκήνιο. Μπορεί με τον/την σύντροφό σας να έλκεστε πνευματικά και αυτό σήμερα να βγει έντονα στην επιφάνεια. Ίσως θελήσετε να εξωτερικεύσετε αυτά τα συναισθήματα μέσα από την συγγραφή ή κάποια τέχνη.

Οικονομικά και καριέρα : Είστε στα αρχικά στάδια μιας ιδέας. Αυτή η ιδέα θέλει φροντίδα και αγάπη. Σαν έναν νέο σπόρο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και ευαίσθητοι. Αφήστε την να αναπτυχθεί σιγά και να είστε υπομονετικοί.

Ιχθύες

Γενικά: Μπορεί να έχετε όνειρα και οράματα σήμερα καθώς έρχονται στην επιφάνεια κάποιες υποσυνείδητες εικόνες. Κάποια μπορεί να είναι παλιά τραύματα ή φοβίες που έχετε καταπιέσει και πρέπει να απελευθερωθούν. Μπορεί να έχετε δημιουργική έμπνευση εξαιτίας τους και να τα χρησιμοποιήσετε ως βάση σε κάποιο καλλιτεχνικό σας σχέδιο. Αργότερα θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα συναισθηματικά.

Οικονομικά και καριέρα : Συνδυάστε το ένστικτό σας με το μυαλό σας και μια πρακτική προσέγγιση. Όσο πιο προσγειωμένοι είστε σήμερα τόσο καλύτερα θα είστε. Ταυτόχρονα εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Αυτά είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία σας.

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 11 έως 17 Ιουλίου 2022

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 11 έως 17 Ιουλίου 2022 ΚΡΙΟΣ: Βάζοντας τις σωστές …

Αστρολογία – Ζώδια: Ένας διαφορετικός Ιούλιος

Αστρολογία – Ζώδια: Ένας διαφορετικός Ιούλιος Ζώδια Ιούλιος 2022 : Έρχονται αλλαγές , οπότε προετοιμαστείτε …